2777
2789

هقققق

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالتهه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
منم اصلا حال ندارم ۳۸هفته باردام فردا میرم وقت زایمانم رو بدونم از استزس دیوونه سدم

اروم باش استرس هم به خودت وبچت آسیب میزنه یه آهنگ ملایم پخش کن یه فیلمی ببین یه چیز مقوی بخور

اگه برمیگشتم عقب فعلا ازدواج نمیکردمو عشقو حال میکردم میتونسم با دوستان برم بیرون و هرجا ذلم میخواست ...

با شوهرت برو

البته اگه بتونی اعتماد شوهرت رو بدست بیاری کم کم میتونی بیرون بری با دوستات

با شوهرت برو البته اگه بتونی اعتماد شوهرت رو بدست بیاری کم کم میتونی بیرون بری با دوستات

شوهرم اصلا خونه نیست بهم اعتماد داره ولی میگه خوشم نمیاد با دوستات جایی بری

اروم باش استرس هم به خودت وبچت آسیب میزنه یه آهنگ ملایم پخش کن یه فیلمی ببین یه چیز مقوی بخور

وایییی باور اصلا نمیتونم هم تکون بخورم فقط تو اتاق دراز کشیدم نمیدونم چیکار کنم نفسم نمیاد حوصله نه خوردن دارم ن چیزی