2777
2789

سلام خانوما

من نزدیک به یکساله بعداز تولدسومین بچم که سومین سزارینم بود  متوجه شدم دچار اندومتریوز و چسبندگی رحم ومثانه شدم و کیست در تخمدان دکتر بعداز جواب سونو گفت فعلا چون سایزشون بزرگ نیست دارونمیدم اما باید هر۶ماه یبار سونو بدی وتحت نظر باشی 

دوتا کیست درتخمدان چپ داشتم یکیش ۲در۳ ویکش ۱در۲ و در اطراف رحم هم یک در۱۰ بود که دکتر دارو نداد که بعداز۶ماه مجدد زونو دادم کیست رحم به ۸میلی متر در یک سانت کوچکتر شد تخمدان چپی یکی از کیستا ۴ در۳ بزرگتر شد واون یکی ۲در ۲ونیم شد و یه کیست چند میلی متری هم تخمدان راست دراوردم

دکتر باز دارویی نداد و گفت ۶ماه بعد باز سونو بده اگه بزرگتر بشه دارو میدم

الان چندماهی هست قفسه سینم درد میکنه جدیدا مفاصل انگشتای دستمم درد میکنه 

جدیدا پریودام اصلا دردناک نیستن اما مریود که تموم میشه تازه دردهای خفیف شکمی شروع میشه و تا یکهفته گاه ده روز طول میکشه گاهی دردا شدید میشه مخصوصا دم صبح ها که تو رختخواب کلافم میکنه اخه مگه اونا که اندومتریوز دارن دوران پریودشون یا چندروز مونده به پری درد ندارن چرابرامن اینجوریه

خداوندا همان ده که آن به

دکتر برام سونو و موموگرافی پسنانهم نوشته و گفت معمولا به کسایی که مبتلا به اندو هستن سونوی پستان رو توصیه میکنیم حالا من نوبت گرفتم برا اول ابان نوبت داده میترسم سرطان پستان گرفته باشم  یا گاهی میگم نکنه  ریه هام هم اندو سده باشه

خداوندا همان ده که آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته که استراحت وخوابم کمه و بخاطر این مشکلم دکتر گفته پساده روی زیاد داشته باشم میگم شاید بخاطرهمین اینقدر وزن کم کردم از طرفی میگم من که خوب میخورم نباید اینقد کم کنم بعدم سینه هام کلا اب شدن 

خداوندا همان ده که آن به
یعنی کسی نیست مثل من اندومتریوز داشته باشه؟

من تازگی فهمیدم که آندومتریوز تخمدان دارم درد قفسه سینه هم دارم نزدیک پریود بیشتر میشه. شما خوب شدین.؟ 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من تازگی فهمیدم که آندومتریوز تخمدان دارم درد قفسه سینه هم دارم نزدیک پریود بیشتر میشه. شما خوب شدین ...

سلام عزیزم من دوره های پریودم تقریبا۲۴ روزه شده البته از زمان مجردی دوره هام ۲۶ ۲۷روزه بود اما بعد ازدواج  و زایمان۲۸ ۲۹شده بود اما از وقتی آندو گرفتم دوره هام کوتاه شدن

این بار دکترم رو عوض کردم مجدد س نو کرد گفت آندوی خفیف داری قبلی بهم گفته بود شدیده بهم دوفامد۱۰داد روزی ۲بار هر۱۲ساعت بخورم

خداوندا همان ده که آن به

الان سومین ماهه که دوفامد میخورم ظاهرا تغییری حس نمیکنم 

درد قفسه سینم خداروشکر رفته اما سگت چپ سینم ( پ س ت ا ن) درد میکنه ماموگرافی رفتم جوابشو پیش دکتر بردم گفت باید سونوی پستان بشی پرسیدم مگه مشکلی هست گفت نه وقتی بافت سینه نمیدونم فشترده و نمیدونم چی چی باشه خ ب نشون نمیده بخاطرهمین بهتره سونوی مستان هم بشی که ۴روز دیگه نوبت سونو پستان دارم

خداوندا همان ده که آن به
الان سومین ماهه که دوفامد میخورم ظاهرا تغییری حس نمیکنم  درد قفسه سینم خداروشکر رفته اما سگت چ ...

عزیزم انشاالله که چیز مهمی نیست.بدبختی من اینجاست که قرصهایی که برای اندو میدن هورمونیه و من دوتا توده خوش خیم توی سینه م دارم که قرص هورمونی برام سمه.واقعا نمیدونم چیکار کنم .یه دکتر دیگه پیدا کردم میگن تخصصش اندو هست میخوام پریودم تموم شد برم پیشش ببینم چی میگه.من درد شدید لگن و پهلو و شکم دارم وقتی میخوام پریود بشم پدرم دراومد اینسری از درد زیاد از اونطرفم سینه م فیبروکیستیک هست و توده هم دارم درد سینه کلافه م کرده واقعا میترسم نمیدونم چی قراره سرم بیاد

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
اخه دکترم فعلا تو شهری که من زندگی میکنم معروفه و حرف اول رو میزنه مگراینکه بیام تهران که اونم فعلا ...

سلام عزیزم چند سالته یکی پیدا کردم مثل خودم‌منم بعد از پریود دردام شروع میشه

عزیزم انشاالله که چیز مهمی نیست.بدبختی من اینجاست که قرصهایی که برای اندو میدن هورمونیه و من دوتا تو ...

ان شاالله که مشکلت رفع میسه بله وافعا ابن قرصای هورمونی کلی عوارض دارن مخصوصا اگه ادم یه مشکل دیگه تو بدنش باشه مشکلش دوچندان میشه

حالا امیدوارم دکتر جدید که بری تسخیصش خوب باشه و دستش برات سبک باشه بهتر بشی

خداوندا همان ده که آن به