2777
2789
عنوان

چیکار کنم پریودم زود تموم بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19390 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه ی گیاه.ک پدر طب سنتی ایران دکتر خیر اندیش گفتن.در هر صورت بخورن خانم ها.چون دوای همه دردهاشو ...

فیبروم رو بزرگ میکنه اگر کسی داشته باشه، بعضی از زنها هم دارن ولی تا یه مرحله ای خودشونم نمیدونن. برای کسایی که سرطان رحم، تحمدان، اندومتریوز و...  دارن این گیاه کلا ممنوعه. دکتر خیراندیش هم بهتره برای همه تجویز نکنه.  دوای همه دردها هم نیست خودش میتونه عامل وخیم شدن سرطانهای زنان و اندومتریوز و فیبروم شه

هرچی خرابه تواینستا ۲۲ ۲۵ازبچه بچه تره ازش متنفرم اینقدراذیتم کرده دلم ازش سیاه شده 😭😭😭😭

اونی که باید قیافه بگیره تویی نه اون.

باور کن توهم همینارو تو اینستا چک میکردی الان طلاقت داده بود

اونی که باید قیافه بگیره تویی نه اون. باور کن توهم همینارو تو اینستا چک میکردی الان طلاقت داده بود

👌 دقیقا

می‌دونی چیه قهرنیستم وقیافه نگرفتم کلابرام بی وجود شده تویه خونه زندگی میکنیم ولی هیچ حسی بهش ندارم خیلی بخشیدمش حتی کتکاش بهش گفته بودم ازیه جایی به بعد برام تموم میشی انگار وجودنداشتی بعددعوا های های گریه میکردم باورت میشه این سریع حتی اشکم نریختم 

👌 دقیقا می‌دونی چیه قهرنیستم وقیافه نگرفتم کلابرام بی وجود شده تویه خونه زندگی میکنیم ولی هیچ حسی ...

احسنت به صبر ایوبی که داری دختر.

اگه اذیتت می‌کنه چرا طلاق نمی‌گیری