2777
2789

سلام دوستان نی نی سایتی عزیز

نیت کنین برای حاجت رواییتون امن یجیب بخونم. لطفا دعا کنین برام من به دعای شما و قلب پاکتون ایمان دارم. امروز منتظر خبر مهمی هستم دعا کنین خدا بهم رحم کنه خبر خوش بیاد تحمل خبر بد ندارم😔 ، ان شاالله همگی حاجت روا باشین🤲🌹خوندم لایکتون میکنم 

اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🤲

یا مُجیبَ المُضطَرّ ، یا مُجیبَ المُضطَر، یا مُجیبَ المُضطَر

اَجِبِ المُضطَرّ 

بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدَنا مُحَمَّدٍ وَ الِه الطّاهِرینَ🤲

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

التماس دعا

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمم فاطمه. لطفا برای حفظ آبروم و گرفتن همه حق و حقوقم به لطف خدا و اینکه آرامش به زندگیم برگرده دعا کن.

منتظر چندتا خبرم لطفا دعا کن خدا دلمو شاد کنه

برای حاجت رواییت حمد میخونم گلم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

عییی بلا  تو یدونه میخونی ما همه اون متن و میخونیمااا😂🥴 مرسی شوخی کردم عزیزم❤️

اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🤲

یا مُجیبَ المُضطَرّ ، یا مُجیبَ المُضطَر، یا مُجیبَ المُضطَر

اَجِبِ المُضطَرّ 

بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدَنا مُحَمَّدٍ وَ الِه الطّاهِرینَ🤲

ان شاالله حاجتروا باشی عزیز🌹

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹