2777
2789

خانمها خیلی نا امیدم.دلم خیلی گرفته.امروز روز ۱۴ انتقالم بود و بی بی چکم منفی با کلی علایم.شما روز چند انتقال بی بی چکتون مثبت شد و لک لانه گزینی داشتین؟

منم امروز روز ۱۱ انتقالم روز ۹زدم منفی بود دیگه امید ندارم دلم. میخاد امروز باز بی بی بزنم میترسم 🥺

بزن.دیگه حداقل تکلیفتو با خودت میدونی.انشاالله که تو مثبتی عزیزم.من از ۹ سیکل هرچی زدم منفی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن.دیگه حداقل تکلیفتو با خودت میدونی.انشاالله که تو مثبتی عزیزم.من از ۹ سیکل هرچی زدم منفی بود

وای اخه میترسم باز منفی باشه طاقت ندارم🥺🥺اخهمن انتقال قلبیم مثبت شدم بی بی چک هاله داشت با بتا ۲۰اما بچم سقط شد اینم منفی شه نابود میشم 🥺😭

ازمایش ندادی؟ شاید بتات پاینه بی بی چک نشون نداده 

من خودم ماما هستم.جنین بلاست زود خودشو نشون میده تو ۹۰ درصد مواقع.وقتی روز ۱۴ بی بی منفیه خیلیییی احتمالش پایینه تیتر مثبت باشه ولی فردا میرم تست میدم.هیچ لحظه ای سختتر از دیدن بی بی چک منفی بعد این همه زجر کشیدن نیست

وای اخه میترسم باز منفی باشه طاقت ندارم🥺🥺اخهمن انتقال قلبیم مثبت شدم بی بی چک هاله داشت با بتا ۲۰ا ...

نه فکر بد نکن.ایشالا مثبتی.روز ۹ هنوز زوده.لک ندیدی؟

توام بچه نداری؟ خیلی ناراحتم خیلی کاش خدا برامون معجزه کنه 🥺

من یه دونه دختر دارم ولی چون اندومتریوز شدید دارم باید سریعتر باردار شم...من ۸ ساله درگیرم.واسه دخترمم واقعا دیگه خسنه شده بودم از این همه زجری که کشیده بودم.بار سوم انتقالم بودو قبلشم یه بچه از دست داده بودم.خیلی شرایط بدی بود....خیلی زیاد.الهی خدا بغلتو پر کنه.چشم انتظاریت تموم بشه.الهی خدا دامن همه منتظرهارو سبز کنه...خیلی خیلی سخت تره وقتی اصلا بجه نداری