خانمها خیلی نا امیدم.دلم خیلی گرفته.امروز روز ۱۴ انتقالم بود و بی بی چکم منفی با کلی علایم.شما روز چند انتقال بی بی چکتون مثبت شد و لک لانه گزینی داشتین؟
خدا دخترتو حفظ کنه منم یه بار باردارشدم زایمان زود رس شدم بچمو از دست دادم الانم ک منفی شدم خیلی حال ...
عزیزم.کاملا درکت میکنم و میدونم چه روزهای سختی رو داری سپری میکنی.انشالله که با آزمایشت سوپرایز میشی و مثبت میشه.ولی،خوب میدونی ماهایی که وارد این شرایط میشیم باید خیلی پوست کلفتی داشکه باشیم...واقعا باید خیلی قوی بود.سخته ولی خوب امکانپذیره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=311059167]ممونم عزیزم انشالله شما ازمایش خون ندادی؟ انشالله ک ازمایشت مثبت باشه🙏[/QUOTمتاسفانه منفی شد.این راه یه آدم صبور میخواد که من یکی دیگه واقعا کم اوردم.انشالله شما مثبت باشید.خبرشو بهم بدید.خوشحال میشم🌸🌸🌸
ای بابا متاسفم اره منم دیکه خسته شدم اگه لا اقل یه بچه داشتم دیگه دنبالش نمیرفتم اما من دردم یکی نیست هم مشکل ناباروری دارم هم بخاطر اون زایمان زود رسم میترسم چون دکتر گفت نارسایی سرویکس دارم 🥺