خانمها خیلی نا امیدم.دلم خیلی گرفته.امروز روز ۱۴ انتقالم بود و بی بی چکم منفی با کلی علایم.شما روز چند انتقال بی بی چکتون مثبت شد و لک لانه گزینی داشتین؟
خدا دخترتو حفظ کنه منم یه بار باردارشدم زایمان زود رس شدم بچمو از دست دادم الانم ک منفی شدم خیلی حال ...
عزیزم.کاملا درکت میکنم و میدونم چه روزهای سختی رو داری سپری میکنی.انشالله که با آزمایشت سوپرایز میشی و مثبت میشه.ولی،خوب میدونی ماهایی که وارد این شرایط میشیم باید خیلی پوست کلفتی داشکه باشیم...واقعا باید خیلی قوی بود.سخته ولی خوب امکانپذیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=311059167]ممونم عزیزم انشالله شما ازمایش خون ندادی؟ انشالله ک ازمایشت مثبت باشه🙏[/QUOTمتاسفانه منفی شد.این راه یه آدم صبور میخواد که من یکی دیگه واقعا کم اوردم.انشالله شما مثبت باشید.خبرشو بهم بدید.خوشحال میشم🌸🌸🌸
ای بابا متاسفم اره منم دیکه خسته شدم اگه لا اقل یه بچه داشتم دیگه دنبالش نمیرفتم اما من دردم یکی نیست هم مشکل ناباروری دارم هم بخاطر اون زایمان زود رسم میترسم چون دکتر گفت نارسایی سرویکس دارم 🥺