2777
2789
عنوان

بیاید در مورد اهمال کاری صحبت کنیم

216 بازدید | 10 پست

می دونم خیلیامون به این درد دچاریم و به خاطر تعلل و به تاخیر انداختن کارهامون فرصت های زندگی رو از دست میدیم. از وقتی گوشی و اینترنت و انواع و اقسام برنامه های مرتبط با اونها به زندگیمون راه پیدا کردن که وضعیت اهمال کاری ما خیلی شدیدتر شده. روزهای زندگی پشت هم می گذرن و و ما مدام احساس ناراحتی داریم از اینکه نمیتونیم اونطور که باید فعال و منظم باشیم اما باز هم بهتر شدن و انجام کارها رو به فردایی که هرگز نمیاد موکول می کنیم. جدا از اینکه ریشه اهمال کاری تو وجودمون از کجا اومده، با یه برنامه آهسته و پیوسته و صبر و مداومت میتونیم بهتر بشیم. من دوست دارم تجربیات هم رو بشنویم و به هم کمک کنیم تا از این حال بیرون بیایم. البته من فکر می کنم یه روش رو همه جواب نمیده و هرکس بنا به حالات و روحیات خودش باید یه روش برای بهبود پیدا کنه ولی خوب شنیدن نظرات مختلف هم میتونه ایده خوبی باشه برامون

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

واقعا این اهمال کاری مشکل منم هست و از این بابت خیلی ناراحتم 🥺خیلی دلم میخاد خودمو اصلاح کنم و کارامو با برنامه ریزی بیشتر انجام بدم ..من متاسفانه خیلی به گوشی وابسته ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی که من بهش رسیدم اینه که ما نباید انتظار داشته باشیم یهو متحول بشیم و بشیم یه فرد فعال و اکتیو و منظم. چون همچین چیزی امکان پذیر نیست و به خاطر همینه که خیلی از ما وقتی میخوایم اهمال کاری رو کنار بذاریم چون سریع یه برنامه ایده آل برا خودمون تنظیم می کنیم نهایتا کم میاریم و ولش می کنیم. تغییر باید جزئی ولی مداوم باشه مثل قطراتی که به هم می پیوندن و وانگهی دریا میشن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
من ب ی تراپیست گفتم تنبلم🥺😂بعد واسش مثال زدم ک چیکار میکنم و اینا گفت ن تو اهمال کاری  اما ب ...

به نظر من اهمال کاری منشا بی نظمیه دیگه فکر کن مدام کارهات رو به بعد موکول می کنی خوب قطعا بعد یه مدت با انباشت کارهای انجام نداده روبرو میشی و نظم زندگیت به هم می ریزه

واقعا این اهمال کاری مشکل منم هست و از این بابت خیلی ناراحتم 🥺خیلی دلم میخاد خودمو اصلاح کنم و کارا ...

بله متاسفانه گوشی وضعیت رو بدتر کرده. به نظر من باید روزانه میزان استفاده رو کم و کمتر کنیم مثلا روزی یه ربع نه اینکه یهو بگی دیگه با گوشی کار نمی کنم این نمیشه

بیشتر اهمال کاریم تو زمینه دکتر رفتنه...دندونی ک با هزینه کم و با یه پر کردن اوکی میشه و نگه میدارم ...

دقیقا اهمال کاری باعث میشه مشکلی که شاید به سادگی حل بشه به مشکل بزرگتری تبدیل بشه

به نظر من اهمال کاری منشا بی نظمیه دیگه فکر کن مدام کارهات رو به بعد موکول می کنی خوب قطعا بعد یه مد ...

هم اون

هم اینکه بعد از اینکه کاریو ک قراره انجام بدی رو ،انجام نمیدی حس بدی داری