fugsrkkmbv مدیر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 519 عنوان بلینک | مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 44 پست کسی اینجا بلینک هست یا همون فن بلک پینک؟ من خودم تازه بلینک شدم خیلی گروه خوبین🥹 1402/06/29 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19435 اوهوم فقط بلینکی؟ تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
fugsrkkmbv مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 519 بعد میدونی صداشون و سبکشون متفاوته .. اره مثلا جنی سبکش خیلی سوجه رزی هم سافت جیسو هم خاصه واقعا لیسا یکم سبکش به جنی شباهت داره
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19435 اره مثلا جنی سبکش خیلی سوجه رزی هم سافت جیسو هم خاصه واقعا لیسا یکم سبکش به جنی شباهت داره دقیقا گروه های دیگ کیپاپ خ شبیه همن تا جایی ک نمیشه تشخیص داد کی ب کیه تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
fugsrkkmbv مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 519 فقط بلینکی؟ نه اسپا و استیسی استن میکنم با اکسو و استری کیدز
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19435 نه اسپا و استیسی استن میکنم با اکسو و استری کیدز من جی ایدل و ایتزی فدوم اصلیم آرمیه ولی نورلند و میدزی ام هستم تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
fugsrkkmbv مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 519 دقیقا گروه های دیگ کیپاپ خ شبیه همن تا جایی ک نمیشه تشخیص داد کی ب کیه اره ولی از نظرم بلک پینک همینشون خاصشون کرده که نسبت به بقیه گرل گروپ ها توی اروپا و بقیه قاره ها معروف ترن و این برای خارجیا جذابه
fugsrkkmbv مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 519 من جی ایدل و ایتزی فدوم اصلیم آرمیه ولی نورلند و میدزی ام هستم وای جی ایدلم خیلی خوبه عاشق سویونم🥹
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19435 اره ولی از نظرم بلک پینک همینشون خاصشون کرده که نسبت به بقیه گرل گروپ ها توی اروپا و بقیه قاره ها مع ... فقط میخوام گل بگیرم در کمپانی وایجی رو خ ظالمه تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19435 وای جی ایدلم خیلی خوبه عاشق سویونم🥹 چرا بایسامون مث همه🤣🔫 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
fugsrkkmbv مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 519 فقط میخوام گل بگیرم در کمپانی وایجی رو خ ظالمه اره الانم داره گروه جدید دیبو میده همونطور که برای دیبو بلک پینک گروه توانی وان رو دیسبند کرد میترسم بلک پینکم دیسبند کنه
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19435 اره الانم داره گروه جدید دیبو میده همونطور که برای دیبو بلک پینک گروه توانی وان رو دیسبند کرد میترسم ... خیلی بهتره اگ دیسبند بشه میرن هالیوود و ازادنوالا بخدا میدونی چقد جای رشد دارن .. تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19435 وای😂😂 من میخوام ی بوی بند استن کنم نمیتانم🤣حس خیانت میگیرتم🤣🤣🤣🤣 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..