2777
2789
خیلی بهتره اگ دیسبند بشه  میرن هالیوود و ازادن والا بخدا  میدونی چقد جای رشد دارن ..

اره از نظرم جاشون از اول هالیوود بود نه کیپاپ چون بلک پینک توی اروپا و بقیه قاره ها بیشتر فن دارن تا کره

اره از نظرم جاشون از اول هالیوود بود نه کیپاپ چون بلک پینک توی اروپا و بقیه قاره ها بیشتر فن دارن تا ...

اومممم 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام ی بوی بند استن کنم نمیتانم🤣 حس خیانت میگیرتم🤣🤣🤣🤣

از نظرم اکسو یا استری کیدز استن کن عالین واقعااا مخصوصا استری کیدز بین تمام بوی گروپ های نسل چهار

از نظرم اکسو یا استری کیدز استن کن عالین واقعااا مخصوصا استری کیدز بین تمام بوی گروپ های نسل چهار

میدونم ولی نمیشه 🤣

دنبال میکنم ولی اهنگاشونو

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
چراا😂😂

هیچی ب من وایب bts رو نمیدهههه 

اصن نمیشهههههه 🤣🤣🤣🤣

تروخدا میبینی چق وفادارم😭🤣🤌🏻

چراا😂😂

دیدی میگن رزی قراره سولو بده امسال🥲

درحد شایعه س ولی فک کنم واقعی شه

🤣🤣 چند مدته ارمی ای؟

من ۱ سال و ۴ ماهه در اسارتم و زندان را میدوسم🤣🤌🏻

وای نه نشنیدم ولی همکاری بین سلبریتی های هالیودد شنیدم🫠

اریییییی اصن سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ پرکارههههه

منم ۱ ساله استری کیدز استن میکنم با اسپا😂🌝

اسپاااااا محشرهههههه 

ولی خدا اهنگ spicyyy