2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

وایییی منم بایسم رزیههه بایس رکرت کیه؟

بلک پینک تو صدا واقعا یک ان بین دخترا 

فقط رقص...

نمیدونم چرا نقص دارن..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
بلک پینک تو صدا واقعا یک ان بین دخترا  فقط رقص... نمیدونم چرا نقص دارن..

اره توی رقص زیاد خوب نیستن جنی که بیماری داره خودشم گفته نمیتونه اندازه بقیه دخترا با انرژی برقصه جیسو رو نمیدونم ولی واقعا صداش عالیه لیسا هم که دنسر اصلیه و عالیه رزی هم صداش عالیه یکم توی رقص نقص داره

اره توی رقص زیاد خوب نیستن جنی که بیماری داره خودشم گفته نمیتونه اندازه بقیه دخترا با انرژی برقصه جی ...

بعد میدونی صداشون و سبکشون متفاوته ..

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..