2777
2789
عنوان

گربم مرد...

4958 بازدید | 125 پست

بهمن ماه گربم مرد.خیلی بخاطرش عذاب میکشم اونایی ک تجربه کردن درک میکنن.هنوز فراموش نکردم.چون تو اتاق اون میخوابم هر گوشه رو نگاه میکنم ی خاطره یادم میاد.اگه دوست داشتید بگید قضیشو بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک اردکم مرد و هنوزم ک هنوزه از یادم نمیره تو ک جای خود💔🥹

غرورچیز خوبیه"           ولی باید بهت بیاد...!     ~                             ارزشت ریالیه ادعات دلاری،..!    آبانیا، حواست باشه انتقام میگیرن…🤞          

عزیزم یه گربه بوده دیگه 

خدا رحمت اش کنه

والا من فقط دلم برا بچه های سر چهار راه میسوزه که شب رو هم روی بلوار همون جا میخوابن (به چشم دیدم که میگم مثلا چهار راه عدل و میرزا  بابایی نزدیک پونک)

کاش خرجی رو که برا این حیوانات میکنند خرج این بچه ها بکنند 

چه قدر دلم سوخت شب روی بلوار چند تا بچه کوچیک زیر ۶ ساله میخوابن که یکی اشون کمی بزرگتره حواسش هست کوچیکه نیوفته 

خدایا انسانیت کجا رفته؟

اشکال نداره. افسانه های مصری میگن گربه ها نگهبانان دروازه دنیای مردگان هستن.شاید روح گربه شماهم دور ...

امیدوارم زود تر بمیرم چون مطمعانم میاد پیشوازم اون دنیا.خیلی مهربون و مظلوم بود.هیچ وقت مارو اذیت نکرد.خیلی وابسته بودیم بهش.تاحالا نشده بود صدای این بچه رو ما بشنویم

۲سال🥺🥺

آخی بچه بوده که🖤منم پرندم که رفت  افسردگی گرفتم خیلی وابستگی میاره واقعا

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆