2777
2789
عنوان

از سرفه های دخترم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرفه هاش در حدی بود که بالا میاورد

دیگه کارم به جایی رسیده بود صدای سرفه شو میشنیدم از استرس تپش قلب میگرفتم

به شربت زوفا میگم شربت معجزه

چون انواااع داروها رو خورد و اثر نکرد فقط با این خوب شد

عزیزم پسر من ۴ماااه درگیر سرفه بود.بخصوص شبها شربت زوفا مععععجزه کرد دقیقا ۲روزه خوب شد

دکتر داد؟ 

داروخونه داره؟

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
پرتقال چندبار براش گرفتیم خورده

نه خوردن نه 

ببین سر پرتقال رو حالت دایره ای برش بده بعد دقت کنی وسط پرتقال یه رگه سفید هست   اونو رگ سفید رو همونجور ک پرتقال درسته هست در بیار بعد تو اون فضایی ک ایجاد شده نمک بریز  بعد سر پرتقال ک برش دادی رو دوباره بذار سرجاش 

بعد یه قابلمه یکم آب بریز 

و یه ظرف کوچیکتر مثل کاسه به حالت وارونه بذار داخل قابلمه 

شعله رو روشن کن

آب ک جوش اومد اون پرتقال رو بذار روی کاسه داخل قابلمه 

بعد در قابلمه رو ببند 

بذار یک ساعت با شعله کم بپزه  یعنی پرتقال باید بخار  پز بشه  

وقتی پخت پرتقال رو در بیار  بعد با قاشق پرتقال رو قاشق قاشق جدا کن بده بخوره   سرفه هاش از بین میرن 

اینو دکتر طب سنتی تو تلوزیون گفت خودم هم انجام دادم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
صبح که بیدار میشه شدید تره ؟؟؟ چند سالشه ؟ 

بیشتر تو خوابه. همین الان داره سرفه میکنه.

و صبح هم زیاده.

البته این شرایط همیشگی نیست. الان چندشب بود تو خواب سرفه نمیکرد امشب دوباره شروع کرد. 

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

دختر من پارسال سه چهار ماه درگیر بود اسپری استفاده کرد و کلی داروی دیگه اگر ی شب اسپری نمیزد انقدر سرفه می‌کرد تا آخرش استفراغ می‌کرد بردمش ی دکتری ی انتی بیوتیک خارجی داد گفت فقط چهار شب بخوره بعدش دیگه خوب شد 

يكي از بچه هاي فاميل شوهرمم يطور ياين بچه سرفه ميكرد انگار پيرمرد سرفه ميكرد

باد شرد هواي سرد آب سرد ميوه سرد همه رو رعايت ميكردن

قسمته ريه هاش مادرش پشم گوشفند ميذاشت دنبه ميذاشت روي ريه هاش

همه اينكارارو ميكرد

ميگفت يه مدت از شمال نارنگي اورگانيك چيديم از ويلاي پذرم آورديم

بچه يكسرن اين نارنگي ها رو زيادم بوده دو سه هفته ميخورن

ميگه با همين خوب شد

نه خوردن نه  ببین سر پرتقال رو حالت دایره ای برش بده بعد دقت کردی وسط پرتقال یه رگه سفید هس ...

خدا خیرت بده. الهی مسیر زندگیت روشن باشه همیشه

داروخونه داره زوفا یا زوفا عسلی هر دو خوبه گیاهیه شک نکن خوب میشه

خدا حیرت بده. بچه ات رو برات حفظ کنه. حتما میپرسم از داروخومه

بیشتر تو خوابه. همین الان داره سرفه میکنه. و صبح هم زیاده. البته این شرایط همیشگی نیست. الان چندشب ...

احتمال زیاد از سینوس هاشه ، باید آنتی بیوتیک مناسب بگیره . 

تا حالا چه آنتی بیوتیک های بهش دادی و چند روز ؟‌