یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من امروز اینو گرفتم سینره تو نظرات ام خوندم همه مثبت بود
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی. چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی. یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
خواهر گوگل و پیج های اینستا امدزشی روتین پوستی که دارن خودشونو میکشن ول کردی اومدی اینجا میپرسی؟
ضد افتاب رنگی خوب نیست همینو بگم🫠
ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎 دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻🤝👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
من شون دارم ولی وقتی عرق از پیشونی میکنم کرمم ام میریزه پایین و اصلا بد میشه برا شما ام اینطورع؟
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی. چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی. یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
اسپری زد آفتاب ایمجز خیلی سبکه پوستو سفید میکنه برا همه نوع پوستی مناسبه
اون ضد افتاب نی سفید کنندس جوش هم میزنه ب مرور بعدش لک هم میاره
اصلا از ایمجز و بیواکوا استفاده محصول چرت چینی ک تو خود چین هم استفاده نمیکنن صادر میکنن ایران
ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎 دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻🤝👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊