2777
2789
عنوان

یعنی کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟ یه اسمه‌ فقط😕

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست
اخه اکثرا‌ محصولات خودشونو تبلیغ‌ میکنن گفتم شاید اینجا تجربه واقعی باش

بعضیاشون اره بعضی پیج ها واقعا خوبن

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
اون ضد افتاب نی سفید کنندس جوش هم میزنه ب مرور بعدش لک هم میاره اصلا از ایمجز و بیواکوا استفاده محص ...

من یه مدت که استفاده میکردم راضی بودم مشکلی برام پیش نیومد الان چون دکتر خودش بهم زد افتاب داده نگرفتم دیگه

اما مرسی اطلاع دادی میرم تحقیق میکنم درموردشون اگه به چیزای خوبی برنخوردم اصلا نمیگیرم دیگه

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عرق نمیکنم قربونت برم.تا حالا چنین چیزی اتفاق نیفتاده.کلا برندهای بهتری هم هست.اما چون همین بهم س ...

اره منم راضی ام ولی نه اونقدرا که بگم۱۰۰ درصد رضایت

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
من یه مدت که استفاده میکردم راضی بودم مشکلی برام پیش نیومد الان چون دکتر خودش بهم زد افتاب داده نگرف ...

واقعااا دکتر بهت معرفی کردهههه😮😮😮😮

شما جنس پوستت مقاومه

پوست های حساس زیر پوستی میزنن

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
واقعااا دکتر بهت معرفی کردهههه😮😮😮😮 شما جنس پوستت مقاومه پوست های حساس زیر پوستی میزنن

نه دکتر بهم معرفی نکرده اتفاقا چون پوستم مختلط بود رفتم دکتر یکی دیگه خودش برام تجویز کرد ولی تو اون مدتی استفاده کردم ایمجزو مشکلی نداشت

من یه مدت که استفاده میکردم راضی بودم مشکلی برام پیش نیومد الان چون دکتر خودش بهم زد افتاب داده نگرف ...

تو ب حرفم گوش بده از این ب بعد اصلا نگیر 

خودم بیواکوا ایمجز چند تا محصولشو دارم اصلا استفاده نمیکنم دکور میز ارایشم شده 

اصلا نتیجه نمیبینی از این برند

فقط اوردینری و اینکی لیست 

کلینک هم ک فوق لوکس و گرون

ارزونش سیمپل و نوتروژینا و سراوی

تو ب حرفم گوش بده از این ب بعد اصلا نگیر  خودم بیواکوا ایمجز چند تا محصولشو دارم اصلا استفاده ...

ممنون اطلاع دادی حتما درموردش تحقیق میکنم

وای همین الان دقت کردم رو امضات میدونی تایپ شخصیتی من با تو هم متضادن هم مکمل؟🙂😂من ENTJ

نه دکتر بهم معرفی نکرده اتفاقا چون پوستم مختلط بود رفتم دکتر یکی دیگه خودش برام تجویز کرد ولی تو اون ...

عزیزم تو مگه استفاده نمیکنی ک از پوستت جلو افتاب محافظت کنه و پوستت رو ترمیم و بهبود بده و خوشگل تر و شفاف ترش کنه؟؟ 

مشکل این نیست که مشکلی داشته یا نداشته مشکل اینه که تاثیر نداشته 

بیواکوا و ایمجز دکوره کلا تاثیر نداره

ممنون اطلاع دادی حتما درموردش تحقیق میکنم وای همین الان دقت کردم رو امضات میدونی تایپ شخصیتی من با ...

تایپ مورد علاقمی😁

ولی از ی ENTJ بعیده ساعت ۲ و نیم تو نی نی سایت انلاین باشه 😃😃

جالبه ساعت ۲ ۳ شب داریم در مورد بهبودی پوست حرف میزنیم در حالی ک بیداری و نخوابیدن خودش باعث تخریب پوست میشه جلوی ترمیم شدنش رو میگیره پوست چروک میشه و کلاژن سازی نمیکنه

دقت کردین از خواب پا میشین پوستتون برق میزنه خیلی خوشگله؟

تایپ مورد علاقمی😁 ولی از ی ENTJ بعیده ساعت ۲ و نیم تو نی نی سایت انلاین باشه 😃😃

ساعت 4یه کاری دارم و از الان میخام بیدار باشم چون تازگیا بد از خواب بیدار میشم پس نمیخوابم

جالبه ساعت ۲ ۳ شب داریم در مورد بهبودی پوست حرف میزنیم در حالی ک بیداری و نخوابیدن خودش باعث تخریب پ ...

بیخوابی رو خیلی چیزا تاثیر میزاره وزن سالمت مغز مو...