2777
2789

خدا هست خیلیم بزرگه ماها ازش فاصله گرفتیم و خدا یادمون رفته

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ایمان با این چیزا بخواد از بین بره

مثلا امام حسین باید کافر می‌شد با اتفاقاتی که برای خودش و خانواده ش رقم خورد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

صاحب صبر خوار نمیشه 

صبر کن و ایمان واقعی داشته باش از ته دلت ایمان داشته باش که موقعش برسه همه چی خوب میشه 

ان مع العسر یسرا 

خدا خودش گفته بعد هر سختی آسانی هست

شرایط سختیه اما خدا رو فراموش نکن شاید اتفاقاتی که الان داره واست میفته و از نظر خودت ناخوشاینده پایان غمات و شروع شادی هات باشه 

من یه دوره از زندگیم خیلی سخت گذشت و مثل تو ناشکری کردم اما بعدش به طرز شگفت اوری زندگیم تغییر کرد و تنها مشکلم عذاب وجدانه که چرا اون زمان ناشکری کردم و خدا رو فراموش کرده بودم ولی اون بازم هوامو داشت و دستمو ول نکرد خدا منو ببخشه 

منم تو حال اسی ام خرابم خراب...    

نمیدونم چرا حسم میگه تو تا قبل عید باردار میشی

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
بخدا فاصله نگرفتم انقدر که صداش زدم و هی داره بدتر میشه دیگه نا امید شدم

کاری به اعتقاد ندارم فقط یاد گرفتم چیزی که میخوامو خودم بدست بیارم و دیگه منتظر خدا نمونم💔

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤