2777
2789

تا حالا کسی بوده که خانواده خودش خیلی به داماد خوب نباشن سال به سال نه بیان خونش نه دعوتش کنن ؟ این دلیل درستی برای خراب شدن زندگی هست ؟ اینم بگم زنگ میزنن اما نمیان برن و اینکه خودمون ۲نفر هیچ مشکلی باهم نداریم 

هیچ دلیل خاصی نداره که نمیان برن سوال نکنید لطفا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اگر بی احترامی و توهینی به همسرتون نکردن خیر دلیل محکمی نیس برای جدایی😐 همینکه نیستن و دخالتی تو آموز زندگیتون ندارن کافیه چرا باید ب این دلیل جدا بشه؟؟؟؟

نه....احترام دو طرفس

یعنی چی ؟ یعنی میگی دلیل درستی نیست ؟ میگم رابطه خودمون عالیه هیچ مشکلی نداریم باهم زندگیمونم خوبه ولی مادر پدرم نه میان خونمون مه دعوتمون میکنن شوهرم چیزی نمیگه ولی میدونم نو خلوتش مممنه بهش فکر کنه کلا اخلاق خانوادم همینه کاریش نمیتونم بکنم 

میترسم شوهرم جدا بشم ازم بخاط این داستان 

بنظرم اگر بی احترامی و توهینی به همسرتون نکردن خیر دلیل محکمی نیس برای جدایی😐 همینکه نیستن و دخالتی ...

رابطه خودم شوهرم عالیه هیچ مشکلی باهم نداریم ،اما خانوادم نه میان خونمون نه دعوتمون میکنن اصلا فقط چی بشه چند ماه به بار زنک بزنن حال مارو بپرسن همین ،اینم بگم جهیزیه کاکل دادن ولی اهل رفت آمد نیستن کلا اخلاقای خاصی دارن برای شوهرمم چند بار توضیح دادم که داستان چیه ولی انگار باز بعضی وقتا براش سوال ….حتی خودم به تنهایی خونه مادرم میرم اگر نهار برم خودم باید پول نهار خودمو بدم و حتی چایی بهم نمیده بخورم میرم ۱۰ دقیقه میشینم میام اون ۱۰ دقیقه ام جوری برخورد میکنه که یعنی پاشو برو .خب وقتی با من اینطوری برخورد میکنن دیگه عادیه با شوهرم‌که غریبه هستش بد باشن .اینم بگم همینجوری هستن هیچ دلیلی نداره و درست بشو نیستن تمام راه هارو رفتم فقط نکران شوهرم هستم ناراحت بشه همین من تمتم چیزی که دارم شوهرم فقط 

یعنی چی ؟ یعنی میگی دلیل درستی نیست ؟ میگم رابطه خودمون عالیه هیچ مشکلی نداریم باهم زندگیمونم خوبه و ...

خب هر چقدر رابطه خوب باشه 

اما خانواده هم تاثیر گذاره و باعث دلگرمیه 

این نظر منه

نه.دلیل درستی نیست

رابطه خودم شوهرم عالیه هیچ مشکلی باهم نداریم ،اما خانوادم نه میان خونمون نه دعوتمون میکنن اصلا فقط چی بشه چند ماه به بار زنک بزنن حال مارو بپرسن همین ،اینم بگم جهیزیه کاکل دادن ولی اهل رفت آمد نیستن کلا اخلاقای خاصی دارن برای شوهرمم چند بار توضیح دادم که داستان چیه ولی انگار باز بعضی وقتا براش سوال ….حتی خودم به تنهایی خونه مادرم میرم اگر نهار برم خودم باید پول نهار خودمو بدم و حتی چایی بهم نمیده بخورم میرم ۱۰ دقیقه میشینم میام اون ۱۰ دقیقه ام جوری برخورد میکنه که یعنی پاشو برو .خب وقتی با من اینطوری برخورد میکنن دیگه عادیه با شوهرم‌که غریبه هستش بد باشن .اینم بگم همینجوری هستن هیچ دلیلی نداره و درست بشو نیستن تمام راه هارو رفتم فقط نکران شوهرم هستم ناراحت بشه همین من تمتم چیزی که دارم شوهرم فقط 

فامیل دوروبر هیچ اهمیتی ندارن واقعا مهم اینه وقتی دوتا هستین حالتون خوب باشه 

وقتی شما دوتا مشکلی نداره دیگه این مسائل پیش پاافتاده چرا باید باعث جدایی بشه عاخه

رابطه خودم شوهرم عالیه هیچ مشکلی باهم نداریم ،اما خانوادم نه میان خونمون نه دعوتمون میکنن اصلا فقط چ ...

خب اگه اینجوریه 

شوهرت باید درک کنه و دلیلی برای جدایی نیست

خودتم ضعف نشون نده بابت این موضوع