2777
2789
من نمیذارم شوهرم بره خونه پدرمادرم چون پدرمادرم گند میزنن تو زندگی بچه هاشون ولی خودم میرم هم خونه پ ...

من خودمم میرم هیچ احترامی ندارم کلا تو خونشون اگه تایم‌ ناهار برم باید با کارت خوپم از بیرون غدا بگیرم چون معمولا مامانم غدا درست نمیکنه ،وقتی ام عصر میرم حتی چایی حتی یه لیوان آبم دستم نمیده یعنی میرم خونشون گرسنه تشنه برمیگردم ،تازه اوایل ازدواجم بود خیلی وابسته بودم چند بار رفتم خونشون منو بیرون کرد گفت برای چی اقندر میای اینجا …خب من اینارو نمیتونم بخ شوهرم بگم ولی هرشب از سرکار میاد سوال میکنه خونه مامانت رفتی منم مجبورم دروغ بگم اره 

الان ۱ سال شوهر من خونه مادرم نیومده و اونا ام خونه ما نیومدن ،بعضی وقتا مبگم‌نکنه شوهرم ناراحت میشه به من چیزی نمیگه ولی خودمون ۲ تا زندگی خوبی داریم مشکلی نداریم خداروشکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه خودم شوهرم عالیه هیچ مشکلی باهم نداریم ،اما خانوادم نه میان خونمون نه دعوتمون میکنن اصلا فقط چ ...

دیگه همینکه بهش توضیح دادی اگر ادم خوبی هست باید درک کنه.زیادم توضیح نده بهش ک طلبکارت بشه

ببخش میگم ولی خانواده دختر با اینکارشون هیچ حرمت و ارزشی برا دختر خودشون قایل نیستن  بچهخودشون ...

بله خودمم اینو میدونم ولی تمام راه هارو رفتم و هیچ فایده ای نداشته مادر پدرم کلا رابطشون با من خوب نیست اصلا. مادذم حتی اون روز میگفت من نمیام‌خووه شما تو‌که میدونی من از تو متنفرم میخوام شر به تنت نباشه پس انقدر نگو بیا ….هروقتم‌میرم خونشون مثلا اگه ساعت ناهار باشه معمولا غدا درست نمیکنه مادذم از بیرون میگیرن غدا همیشه من از کارت خودم باید حساب کنم ،حتی یه لیوان چایی یه ایوان آب دستم نمیده 

رابطه خودم شوهرم عالیه هیچ مشکلی باهم نداریم ،اما خانوادم نه میان خونمون نه دعوتمون میکنن اصلا فقط چ ...

عزیزم باور کن الان خیلیا اینطوری هستن خانواده پدرمم همینطورین شاید یه عید زنگ بزنن برای تبریک این یه مسئله عادیه 

نزار شوهرت از حدش بگذره و هی این موضوع رو بگه بهت بهش بگو که خانواده من اینطورین به من تو هن ربطی نداره هرجور راحتن اینو بگم اگه از الان جوابشو ندی نمیگم باهاش بحث کن یا دعوا نزار در موردشون چیزی بگه همین فردا پس فردا میکوبه اینارو سرت شما تا عمر دارین باهم زندگی میکنن فامیل دوروبر همشون یه زمونی دارن مهم اینه کنار هم ارامش داشته باشین 

خب هر چقدر رابطه خوب باشه  اما خانواده هم تاثیر گذاره و باعث دلگرمیه  این نظر منه

خی وقتی نمیان برن هروقتم‌ بهشون میگم ،دعوا بدجوری بالا میگیری چیکار میتومم‌بگمم دست مم نیست که واقعا 😢

اره میدونم بعضی از حانواده ها اینطورن یه سری اخلاق خاص دارند ناراحت نباش عزیزم نمیتونی که اونا رو عوض کنی 

مجرد بودی چه جوری بودن

همینجوری بودن تازه اینکه من ازدواج دومم هستش ازدواج اولم خیلی اذیت شدم خودشونم دیدن ولی الان به جای شکر کردن این کارارو‌ میکنن شاید برات سوال باشه شاید از شوهرم خوششون نمیاد اصلا اینطوری نیست کلا مشکل مادرم فقط با من دوست نداره من خوشبخت باشم دوست پاره همش برای من دردسر درست کنه یه بلا هایی سره زندگی من آورده که اینجا واقعا زیاد میشه بخوام تایپ کنم

خی وقتی نمیان برن هروقتم‌ بهشون میگم ،دعوا بدجوری بالا میگیری چیکار میتومم‌بگمم دست مم نیست که واقعا ...

خب عزیزم یه بار به شوهرت بگو خانواده من اهل رفت و آمد نیستن و این اخلاقشونه 

توضیح اضافه نده و به شوهرت نقطه ضعف نده که بخواد سو استفاده کنه 

همینجوری بودن تازه اینکه من ازدواج دومم هستش ازدواج اولم خیلی اذیت شدم خودشونم دیدن ولی الان به جای ...

اکه شوهرت خوبه واقعا بی خیال خانوادت شو.... خودتون دوتا رو عشقه .... برای خودت کار درست کن و سرگرم باش که بگی وقت مدارم

حالا که مادرت اینجوریه اصلا نرو خونش 

منم از خدام بود مامانم مستقیم میگفت نیا ولی دو رو بازی درمیاره میگه بیا دلم برات تنگ شده میرم همه جور بهونه میگیره صد تا دعوا راه میندازه به خودم و شوهرم تیکه میندازه  و تهمت میزنت کاش نه میرفتم نه میومد 

بله خودمم اینو میدونم ولی تمام راه هارو رفتم و هیچ فایده ای نداشته مادر پدرم کلا رابطشون با من خوب ن ...

طبیعی نیس این حد تنفر 

شما محبت کن 

بیفت به دست و پاش بگو‌ اگر ازم دلخوری حلالم کن 

شاید دلش باهت صاف بشه 

من خودمم میرم هیچ احترامی ندارم کلا تو خونشون اگه تایم‌ ناهار برم باید با کارت خوپم از بیرون غدا بگی ...

خداروشکر

ول کن زندگی خودتو داشته باش بگو از رفت و آمد خوشم نمیاد خونه خودمون بیشتر دوست دارم