2777
2789
عنوان

عمل تنگی واژن ....کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 73 پست
اصلاخانوما انجام ندین شماها چرا باید زیر باردرد عفونت برین تا شوهراتون لذت ببرن.چرا اونا باخودشون ای ...

عزیزم من سه تا زایمان طبیعی داشتم قشنگ از فرم افتاده بعد خودم نگاه میکنم تیکه های گوشت بزرگ و کوچیک قشنگ معلومه رفتم دکتر میگه بقایای پرده هست آخه ارتجاعی بود اون هیچ لوله رحمم ترکیده موقع نزدیکی ببخشید ها ولی مال همسرم گیر میکنه خودمم اذیتم حالا من چیکار کنم 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام نده یا اگر انجام میدی دست به لاببات نزن.تنگی واژنتو پیش هرکسی نرو برو تحقیق کن سوال کن نظر بخو ...

مشکل لوبیا ندارم فقط لوله هام اذیتم و ...

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
بحرحال من گفتم ان شالله که خیره برات.موفق باشی گلم

ممنونم هم چنین 

عزیزم من سه تا زایمان طبیعی داشتم قشنگ از فرم افتاده بعد خودم نگاه میکنم تیکه های گوشت بزرگ و کوچیک ...

خواهش میکنم ازت حداقل دنبال یه دکتر فوق تخصص اینکارباش.تخصص داشته باشه خیلی عمل کرده باشه تحقیق کن سرسری نرو جلو.همچیزو بپرس بهترینارو انتخاب کن شده ۶ماه دنبال دکتر خوب بگرد

خواهش میکنم ازت حداقل دنبال یه دکتر فوق تخصص اینکارباش.تخصص داشته باشه خیلی عمل کرده باشه تحقیق کن س ...

یعنی خیلی عمل حساسیه 

سلام  منم دیروز عمل کردم. میخواستم بدونم الان شما چطورین خوبین؟؟درد ندارین؟راًضی هستید؟حس جنس ...

سلام عزیزم،من دوماه ونیم پیش عمل کردم،تو این هفته دوبار نزدیکی داشتم! بشدت اذیتم،هرلحظه حس میکنم الان جر میخورم...درد کشیدن ک بماند...بار اول فقط درد داشتم ولی امشب زخم شده باشه اندازه یه عدس...نمیدونم باید چکار کنم! تا کی اینجوریه آخه!

راستی پایین‌تر از واژن یه سوراخ هست،دکتر گفت بسته میشه ولی نشده...اصلا دلیلش چیه!؟ بد بخیه شده یعنی!؟

سلام عزیزم،من دوماه ونیم پیش عمل کردم،تو این هفته دوبار نزدیکی داشتم! بشدت اذیتم،هرلحظه حس میکنم الا ...

سلام عزیزم.ژل لوبریکانت بگیر خوبه

وللا دکتر من فقط پول گرفت من هیچ تغییری نکردم.

هیچی همون اندازه گشاده ک بوده.

شما کجا و پیش کی عمل کرددید منم بیام پیشش؟؟هزینه چقدر شد؟؟