2777
2789

سلام خواهرها  فردا جشن شکوفه هاست چقد استرس دارم دخترم کلاس اولی هست 

مادرم را به یک صلوات مهمان کنید اجرتون با حضرت زهرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواهرمه من انقدر استرس دارم که نگو میگم نکنه معلما اذیتش کنن زده شه نکنه بچه ۶ا اذیتش کنن نکنه یه بچه وحشی پیدا شه بلا ملا سرشون بیاره دارم سکته میکنم از نگرانی

لایک نکنید پلییزززز

پسر من هستش 9 صبح باید مدرسه باشیم 

فردا حتما بچه‌ها رو از زیر قرآن رد کنین و صدقه بزارین

خدا یاور همگی‌شون باشه ان‌شاءالله دانشگاه رفتنشون 

برم بخوابم که صبح سرحال باشم شبتون بخیر .. 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
شاخه گل باید ببرن مدرسه؟

به ما گفتن فقط بادکنک بیارن 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .