2777
2789

آموزشگاه ماهی هفتصد میدادمنم دوتا دختر کوچیک دارم سه ساله و دوساله.....

ابجیم گفت بیا بریم کارگاه خیاطی مون منم ول کردم رفتم صبح ساعت ۱۰میرم‌تا ۵بعد از ظهر فعلا دارم کار یاد میگیرم بچه ها مو مادرشوهر نگه میداره.. شوهرم پشیمونم کرده میگه می‌رفتی زبان درس میدادی بهتر بود کلاس داشت الان حمالی میکنی برای مردم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترات خیلی کوچیکن کاش اجازه میدادی کمی بزرگتر شن بعد میرفتی سراغ کار تمام وقت

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچسب به خیاطی . یعنی خداست ‌‌پول تو خیاطیه منم مدرس زبان بودم آموزشگاه پول نمی‌ده که . الان خیاطی بلدم ولی فقط واسه خودم و بچه هام و مامانم انجام میدم یعنی صد برابر از نظر هزینه جلو افتادم . حالا شما میری کارگاه چه بهتر 

دنیام بچه هام 🥰  
فعلا دارم کار یاد میگیرم ابجیم‌ماهی ۹تومن درمیاره

بچهات کوچیکن .خداقل تا ۷ سالگیشون‌کار نکن..گناه دارن.بذار با محبت و توجه مادر بزرگ شگ

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐