2777
2789
عنوان

قرص وروژست

310 بازدید | 8 پست

خانوما قرصش چند تابی هست و اینکه دکتر به من گفته ماهی یک بسته بخورم قطع کنم پریود شم و مجدد بسته بعدی شروع بشه مثل خیلی از قرصهای ضد بارداری دیگه 

و اینکه خواستم ببینم جلوی بارداری رو میگیره یا نه 

ممنون میشم اطلاعات بدید🙏🙏🙏

فکر کنم پروژسترون باشه اگر حامله بشی مانع سقطه اگرم نه که پریودت سر وقت میاد 

راستش من می‌خوام بخورم که جلوگیری کنه از زدن کیست آندومتریوز

و اینکه رفتم دکتر گفتم سردرد میگیرم با خوردن قرص ضد بارداری که اینو تجویز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوی بارداری رو نمیگیره اما معمولا بارداری خارج رحمی میشه،بسته ۲۸تایی

ببخشید اطلاعات دارید در مورد مصرفش 

من ۲۸ تا بخورم بعد استپ کنم پریود شم بعد مجددا بسته بعدی شروع بشه؟

ببخشید اطلاعات دارید در مورد مصرفش  من ۲۸ تا بخورم بعد استپ کنم پریود شم بعد مجددا بسته بعدی ش ...

من که دکتر بهم گفته پشت‌سرهم مصرف کنم و قطعش نکنم و گفت ممکنه عادت ماهیانه کمی بهم بریزه من پریود هم میشم اما نامنظم و خیلی کمه

من که دکتر بهم گفته پشت‌سرهم مصرف کنم و قطعش نکنم و گفت ممکنه عادت ماهیانه کمی بهم بریزه من پریود هم ...

ببخشید یعنی بعد خوردن ۲۸ تا بسته بعدی رو شروع میکنید ؟ و اینکه تا چند بسته پشت سر هم می‌خورید ؟ 

شما کیست دارید؟

ببخشید یعنی بعد خوردن ۲۸ تا بسته بعدی رو شروع میکنید ؟ و اینکه تا چند بسته پشت سر هم می‌خورید ؟  ...

بله پشت هم الان بسته آخر یعنی چهارمین و بعدش دوباره سونو و دکتر ،بله کیست دارم،اابته شما طبق دستور دکتر خودت مصرف کن

بله پشت هم الان بسته آخر یعنی چهارمین و بعدش دوباره سونو و دکتر ،بله کیست دارم،اابته شما طبق دستور د ...

چشم حتما 

فقط معذرت می‌خوام تو این چهار ماه چند بار پریود شدید 

من کیست عمل کردم الان واسم نوشته که دوباره کیست نزنم