2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرم...

174 بازدید | 14 پست

قبلنم گفتم خواهرم یسری مشکلا داره باهاش نامزدن

خاتواده شوهرش برنامه چیدن برن سفر خواهر منم اولین بارش بود که میخواس بره.

ولی خواهرم بیچاره سر کار به شوهرش گف بذار اخر هفته بریم

ولی گوش نداد شوهرش خودش تنها میره با خانوادش

خواهرم نشست کلی گریه کرد میگ من الویت این مرد نیستم

حق با خواهرمخ یانه؟نباید حداقل بخاطر عروسشون وایمیسادن باهم برن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش خیلی حق ب جانبه همش میگ مگه من برنامه ریختن بقیه ریختن خواهرم میگه میتونستی نری

مردا که همیشه ی خدا حقبه جانبن😒خواهرت بهتره زیاد وابسته نشون نده خودشو، اتفاقا بره خوشگذرونی و با آب و تاب برا شوهرش تعریف کنه تا بلکه حسوی کنه و دیگه تنها جایی نره، آخه اکثر مردا با خوشگذونیه خانما مشکل دارن😅

به نظرم برای اخر هفته با خواهرتون برید مسافرت تا حال شوهرش جا بیاد و بفهمه اگه تنها بده واسه خودشم ب ...

تولد خواهرمه حتی ب خاطرش نموند دلم براش گرفته بخدا

چن سالشه زیر ۲۶عه؟

پسرا تا دوسال بعد عروسیم عقل ندارن خیلیاشون

شوهر منم میرفت مهمونی اون اوایل که عقد بودیم منو نمیبردن 

البته تقصیریم نداشت مامانش نمی گفت زنتم بیار یا شایدم دعوت نمی کردنم

برا چی تاپیک فرش رو حذف کردی؟☺️ من ده دقیقه نشستم این حرکتو از جهات مختلف تحلیل و بررسی و موشکافی کردم ، بعد ارسالو که زدم سر یه نفر اومد تو صفحه و با یه لبخند مسخره گفت ضایع شدی! این تاپیک کرکره‌شو پایین کشیدن!☺️

آقا هستم . منو ببر به چیزی که قبل از دیدن تو بودم ، بعد برو.
برا چی تاپیک فرش رو حذف کردی؟☺️ من ده دقیقه نشستم این حرکتو از جهات مختلف تحلیل و بررسی و موشکافی کر ...

عزیزم تاپیک من نبود که برای یه نفر دیگ بود منم نظر دادم حتما نی نیار پاکش کرده