2777
2789
عنوان

تا کی همسرم میخواد جدا بخوابه !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 69 پست
آره ولی منم دیگه دیوونه شدم بخدا .از یه طرف پریودی از طرفی مریض شدم .شوهرم از ۴ ۵ صبح میره تا ۸ ۹ شب ...

وقتی اومد دیگه بسپار بهش و خودت استراحت کن 

اینجوری با دخترت درگیر نمیشی ک همسرت هم ناراحت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=310896329]ببخشید ولی کلا رابطه اینا هم ندارید؟من بودم از لجم شده نصف شبی یکی میزدم در کونش بد ...

🤒🤒ینی رابطه هم دارید؟؟والا بگو یا کلا نیا یا بیا بتمرگ سرجات چه خودخواهن هروقت بیدارشد بیاد بعد بره😶اینی که گفتم رو عملی کن نصف شبا بعد میبینه درهرصورت بدخواب میشه عین طفل آدم میاد سرجاش میخوابه🤦‍♀️

ای خدا😍😍😍😍😍 نخودچی الان کجاست خوابیده ؟

اره عشقم  الان خوابش برد هنوز سینم دهنشه

گذشتم از گذشته ای که گذشت :؛،دل ناله کند ازمن من ناله کنم ازدل یارب توقضاوت کن دیوانه منم یادل؟؟   پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم  چون حتما رو موهای یکی دیگه امتحان کرده که یاد گرفته    :یارو تو بیوی اینستا اش نوشته  تنهای میسازم زندگیمو  ملات کم نیاری اوستاااا   درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر    یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی    کوردم بژی کورد و کوردستان  
اره  خشک میکنم

برو پیش دکتر باید پماد عفونت خشک کن بده بهت که سریعتر خوب بشه 

ببخشید الان بخاطر بچه و گریه جاشو عوض کرده فردا میگه اونجا مشکل داره کلا جاشو عوض میکنه برو دکتر سریع ترمیم پیدا کنه 

وقتی اومد دیگه بسپار بهش و خودت استراحت کن  اینجوری با دخترت درگیر نمیشی ک همسرت هم ناراحت بشه

خودش هم خسته کوفته.نمونش اینه تازگیا دخترم همه چیزو پرت میکنه وقتی میگم  نکن کارت عیبه اشتباهه میگه بازی میکنم دیشبم من حالم خیلی بدتر بود دراز کشیده بودم با کالاسکه اومد زد صورتم و همسرم دعواش کرد رفت اتاقش ‌.باز امروز غروب با کیفش زد گفتم نکن .شبم باباش فوتبال میدید با کنترل اول زد صورت شوهرم بعد اومد بزن صورت من اعصابم خراب شد بردمش اتاقش با دنپایی دو سه تا زدم دم باسنش .حالا خودم دارم گریه میکنم