الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=310896329]ببخشید ولی کلا رابطه اینا هم ندارید؟من بودم از لجم شده نصف شبی یکی میزدم در کونش بد ...
🤒🤒ینی رابطه هم دارید؟؟والا بگو یا کلا نیا یا بیا بتمرگ سرجات چه خودخواهن هروقت بیدارشد بیاد بعد بره😶اینی که گفتم رو عملی کن نصف شبا بعد میبینه درهرصورت بدخواب میشه عین طفل آدم میاد سرجاش میخوابه🤦♀️
گذشتم از گذشته ای که گذشت :؛،دل ناله کند ازمن من ناله کنم ازدل یارب توقضاوت کن دیوانه منم یادل؟؟ پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم چون حتما رو موهای یکی دیگه امتحان کرده که یاد گرفته :یارو تو بیوی اینستا اش نوشته تنهای میسازم زندگیمو ملات کم نیاری اوستاااا درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی کوردم بژی کورد و کوردستان
وقتی اومد دیگه بسپار بهش و خودت استراحت کن اینجوری با دخترت درگیر نمیشی ک همسرت هم ناراحت بشه
خودش هم خسته کوفته.نمونش اینه تازگیا دخترم همه چیزو پرت میکنه وقتی میگم نکن کارت عیبه اشتباهه میگه بازی میکنم دیشبم من حالم خیلی بدتر بود دراز کشیده بودم با کالاسکه اومد زد صورتم و همسرم دعواش کرد رفت اتاقش .باز امروز غروب با کیفش زد گفتم نکن .شبم باباش فوتبال میدید با کنترل اول زد صورت شوهرم بعد اومد بزن صورت من اعصابم خراب شد بردمش اتاقش با دنپایی دو سه تا زدم دم باسنش .حالا خودم دارم گریه میکنم