2777
2789
عنوان

تا کی همسرم میخواد جدا بخوابه !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 69 پست
[QUOTE=310895104]همسر من ده ماهه هنوز جدا میخوابه! [/QUOTE دلیلش چیه برای جدا خوابیدن 

میترسه خدایی نکرده خوابش به هم بریزه! منم خیلی برام مهم نیست راستش برا خودم تو گوشی میچرخم، فیلم میبینم بدون مزاحم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تخت داره کنار تخت خودمون  ولی میگه بچه بیدار میشه منو بدخواب میکنه  ولی بخدا بچم با ...

خب تخت داره ک چه بهتر 

ینی چی درک‌ نمیکنم رفتارش اگر بچه اذیت می‌کرد حق داشت ولی به توجه به چیزی ک شما میگی ینی چی.. 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
میترسه خدایی نکرده خوابش به هم بریزه! منم خیلی برام مهم نیست راستش برا خودم تو گوشی میچرخم، فیلم میب ...

منم راحت میام نی نی سایت تا نصف شب تو گوشیم ولی واقعا اینو دوس ندارم دلم میخواد یکم ب ارامش برسم 

درست میشه خودش برمیگرده

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

تعجب میکنم بخدا ینی چی ک میزارین طرف راحت واسه خودش جدا بخوابه زن نه ماه سختیو تحمل کرده بعد زایمان بعد بچه کوچیکو هزارتا بدبختی بعد حالا طرف بره جدا بتمرگه ؟؟؟؟

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
بچه هم اگه اذیت میکرد بازم حق نداشت جدا بخوابه بچه برا هردونفره

این حرفیه درسته 👍

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️