2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوا و بحث شدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 41 پست
منم دق میکردم ولی الان یاد گرفتم محل نمیزارم همیشه خودش میاد از دلم در میاره من دیدم هی منت میکشم آخ ...

اگه بمن کار نداشت.مثلا بیرون رفتن و ...محدودم نمیکرد بخدا هیچ وقت بهش محل نمیزاشتم

ولی ب قول شما محل ندی بهتر

بی ادبی بهش نمیکنم ولی محلم نمیدم.فقط خدا بهم صبرشو بده

عه!!؟؟؟ پس چرا اینبار اینطور شده؟! 

آخه دعوامون ک میشه من هرچی ازدهنم میهد بهش میگم.فحش و اینا نه

ولی مثلا بهش میگم ولگرد و بی غیرت و ....بی عرضه و ....

میگه توهمیشه چشاتو میبندی و هرچی دلت میخواد میگی.اون ازاینجور چیزا بهم نمیگه اما اذیتاش جوردیگس.من کلا تو دعوا بایددددد خودمو خالی کنم.بعدشم ک التملسو و نعذرت خواهی

حالا میگه یاد گرفتی.هزار بار بخشیدمت.تمومش نکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بمن  کار نداشت.مثلا بیرون رفتن و ...محدودم نمیکرد بخدا هیچ وقت بهش محل نمیزاشتم ولی ب قول شما مح ...

منم اصلا بی ادبی نمیکنم نه شوهر من کار نداره سربیرون رفتن اینا ما خودمون عاقلیم برای بیرون رفتنمون چرا باید یکی دیگه تصمیم بگیره

آخه دعوامون ک میشه من هرچی ازدهنم میهد بهش میگم.فحش و اینا نه ولی مثلا بهش میگم ولگرد و بی غیرت و . ...

آهان... هر آدمی تحملش تا یه جاییه،! 

انگار باید اینبار یه مدت بگذره و آرامش شما رو ببینه  و پشیمونیتون رو 

انشاالله درست بشه، خدا خودش به زندگیتون نظر کنه 🌹

دیگه سو استفاده میکنه

اره دقیقا

حیف ک بخاطر دخترم مجبور ب زندگیم

درکل زندگیم خیلی داغون متاسفانه فقط ظاهرشو حفظ کردم

البته فامیلام میدونن ک زندگیم جالب نیست ولی من همش اصرار دارم نشون بدم ک خوب

چون ک میگم حالا ک بخاطر دخترم زندگی میکنم تظاهر کنم ک خوبه

اره دقیقا حیف ک بخاطر دخترم مجبور ب زندگیم درکل زندگیم خیلی داغون متاسفانه فقط ظاهرشو حفظ کردم ال ...

آره بابا وقتی همسرت اونجوری تو هم برا خودت زندگی کن باز شوهر من اهل تنهایی جایی رفتن و رفیق نیست فقط گاهی رو مخه که منم چیزی نمیگم خودش آروم می انشالله خدا به دلتون آرامش بده