2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوا و بحث شدید کردم

688 بازدید | 41 پست

شنبه باهم حسابی دعوا کردیم.من شروع کردم.دوروز قبلش با دوستش یروزه رفتند شهردیگه.اول ازم اجازه گرفت با بی میلی گفتم برو.ولی ته دلم راضی نبودم

بعد ک برگشت دنبال بهونه و دعوا بودم.بحث کردم و داد و بیدادو هرچی ازدهنم اومد بهش گفتم.اونم یکی دوباز از شدت عصبانیت پاشد منو بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل خودت اخلاق ندارم😆

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

اصلا کلا حالم دست خودم نبود.پریودی و روز قبل خونه نانانم خواهرم و مامانم باهم دعوا کردند‌بعدش مشکل برای داداشم پیش اومده بود کلا خیلی ازهمه چیز ناراحت بودم.مامانم ک باخواهرم دعواش شد گریش گرفته بود کلا گریه مامانم همش تو ذهنم بود

خلاصه شوهرم میخواست منو بزنه ک خب خودشو کنترل کرد

تموم ک شد.این دوروز باهاش قهر بودم اونم همچنین

حالاامروز رفتم ازدلش دربیارم

بقدری سفت و سخت میگه نمیخوام ک باورم نمیشه

منم سر واکسن بچم با شوهرم دعوام شد شوهرم خیلی رو سروصورتش حساس اینقدر اعصابمو خورد کرد تو ماشین منم زدم تو سرش و پشتش ولی با تعجب فقط نگام کرد الان یادم میفته به حالت نگاه کردنش از خنده روده بر میشم🤣🤣🤣

واقعا انقدر ازش معذرت خواستم و التماس کردم ک میگه ب هیچ وجه دیگه نمیخوام.اصلا باورم نمیشه.همیشه بعد اینکه ازش دوس باری معذرت میخواستم قبول میکرد

خاک تو سرم انقدر هفته پیش باهام خوب شده بود ک لگد زدم ب خوب بودنش

چی رو نمیخواد؟!! آشتی رو؟ 

اره میگه اشتی نمیکنم.حالا ببین ازاین ب بعد چی کنم

منم انقدر ازاین جمله میترسم ک.

مثلا خونه مامانم اینا میگه نرو.بیرون نرو.ی سری ازاینکارا دیگه

تو خونه هم ک سرد سرد.

بهم گفت ازاین ببعدم هرکاری دلم میخواد میکنم

واقعا انقدر ازش معذرت خواستم و التماس کردم ک میگه ب هیچ وجه دیگه نمیخوام.اصلا باورم نمیشه.همیشه بعد ...

ولش کن محل نده خودش میاد منت کشی به مردا هرچی بیشتر محل بدی بیشتر خودشونو گم میکنن

از یطرفم التماسش میکنم ازطرف دیگه ازش دارم بیشتر متنفر میشم ک انقدر تحقیرم میکنه.

تمام التماسام بخاطر این ک کم اذیتم کنه

حیف ک دختر ۸ ساله دارم.دختراهم ک میدونید چقدر حساسن

وگرنه بخدا داغمو میزاشتم رودلش