2777
2789

من دو هفته هست جایی مشغول کار شدم که اون نیرویی که من جاش اومدم خودش خواست دیگه نیاد و به شعبه دیگه ای منتقل بشه و اونام فرستادنش،  ولی حالا هر روز به مدیرمون پیام میده که میخوام برگردم و رام دور شده و هوا سرد شه اذیت میشم و ... اونم دلش سوخته و بهش گفت باشه ، احتمالا به من بگن برم شعبه دیگه که مسیرش برای منم دوره ، ولی هنوز چیزی به من نگفته ، به نظرتون اگه گفت نیروی سابقم میخواد برگرده و تو برو جای دیگه چی بگم ؟ 

هم دلم نمیاد اون که جاش اومدم اذیت باشه هم خودم اگه برم شعبه دیگه آواره میشم 

در ضمن برای استخدام کلی هزینه برای آماده کردن مدارکی که خواستن مثل آزمایش و سو پیشنه و ..... دادم 

خدایا هر کس برای من هر دعایی کرد هزار برابرش رو اول به خودش بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرو عزيزم نميشه كه هركي خاست بره و بازبياد

مدیرمون دلش برای نیرو قبلیه میسوزه و اونم هر روز بهش زنگ‌میزنه پیام میده التماس میکنه 

بگو من عروسک خیمه شب بازی نیستم

یا بگو من  روی این شعبه و کارم کلی برنامه چیدم نمیتونم برم 

بگو نفر قبلی اطلاعی از وضع هوای زمستان یا مسافت راه نداشته الان یادش آمده بدگرده متاسفم اما من برای رسیدن به این شعبه کلی زحمت کشیدم هزینه کردم 

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
بگو من عروسک خیمه شب بازی نیستم  یا بگو من  روی این شعبه و کارم کلی برنامه چیدم نمیتونم ب ...

مرسی از راهنماییت عزیزم