2777
2789

چی

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی میدونین دوستم داره واقعا فکرای منو خواب میبینه

اولش عادی بود مثلا میگفت خواب فلان چیزو دیدم میگفتم عه منم بهش فکر کردم

ولی الان دیگه دقیقا داره فکرای منو خواب میبینه و هروفعه عجیب تر میشه

ینی میدونین دوستم داره واقعا فکرای منو خواب میبینه اولش عادی بود مثلا میگفت خواب فلان چیزو دیدم میگ ...

وای

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚
چقد بیخود و خونوک ک هی باید بزنیم بروزرسانی خو یجا بگید عه عه عه

خوب امدی خونوک😅

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

در واقع اینطوریه که اولش که مثلا من به یه چیزی فک میکردم اون خوابشو میدید میشد بگیم اتفاقیه

حتی یه بار یه شب درباره یه پسری حرف میزدیم و به شوخی گفتم عا الان خواب اونم میبینی

خوابشو دید...شاید بگین تلقین بوده و این حرفا چون اولا خودمم اینطوری بودم که اتفاقیه

ولی من درباره پسسره خیچی نگفتم و حتی گفتم مثلا بامزس ولی تو خواب دوستم طرف کم حرف و تودار بود که تو واقعیتم همینه

یا طرف ماشین دوسته و دوستم ام خواب همینو دید درحالی که خودم حتی یادم به ماشین دوست بودنش نبود چه برسه بخوام بهش بگم

دوباره یبار دیکه دوستم خوابشو تعریف کرد گفت یه الهه تو خوابم دیدم که فلان و بهمان و من دقیقا شب قبل داشتم به الهه فک میکردم

اینا رو میشه اتفاقی فرض کرد ولی این مورد اخری که الان مینویسمو نمیتونم اتفاقی فرض کنم