2777
2789
من کل زندگین همینجوری بودم و میتونستم بفهمم چی تو ذهن بقیه میگذره یمدت کلا هوش و تواناییمو همه چیمو ...

معمولا اوایل همچین فکری می کنید،احتمالا چند سال بعد نظرتون عوض میشه،معمولا این موارد یا ارثی هست یا بخاطر دنبال کردن موارد ماورایی هست،کسانی که کتاب یا مطالب ماورایی می خونند،مسایل ماورایی براتون جالبه و دنبال می کنید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا اوایل همچین فکری می کنید،احتمالا چند سال بعد نظرتون عوض میشه،معمولا این موارد یا ارثی هست یا ...

هردو

هم ارثی هست هم مطالعه میکنم

نمیدونم...ولی من حس نمیکنم انقدر بد باشه که میگید...شاید شما اشتباهی انجام دادید که اینطور شدید

کنجکاو شدم😂😂روشاش چیه؟

معمولا جوانان و نوجوانان به این موارد علاقه دارند،وبراشون جالبه،مواظب باشید،اگر چیزی بخواهید یاد بگیرید باید از یک استاد باشه،اگر سر خود دنبال چیزی رفتید،فقط آلوده میشید،نتبجه اش میشه بختک،حال بد،دیدن ارواح،و‌اذیت ج،ن

کنجکاو شدم😂😂روشاش چیه؟

اصل تله پاتی ارسال پیام ذهنی هست

حالا یکی با نوشتن یکی با تصور و اینجور چیزا ولی خب بطور کلی توی ذهنته که یه ارتباط ذهنی برقرار میشه

مثل همون شنیدن و حرف زدن ولی تو ذهن گاهی

مثلا یکی از معمول ترین حالتا اینه که با کسی که بهش نزدیکی اینکارو کنی که یکیتون یه پیام کوتاه رو سعی کنه با ذهنش ارسال کنه و اونیکی بفهمه

و ممکنه با تمرین بتونید این ارتبتط ذهنیو برقرار کنید

معمولا جوانان و نوجوانان به این موارد علاقه دارند،وبراشون جالبه،مواظب باشید،اگر چیزی بخواهید یاد بگی ...

آره اینم زیاد میگن

خب متاسفانه یا خوشبختانه اصلا وقت پیگیریشو ندارم 

پس جای نگرانی نیست

هردو هم ارثی هست هم مطالعه میکنم نمیدونم...ولی من حس نمیکنم انقدر بد باشه که میگید...شاید شما اشتب ...

انرژی درمانی می کنم،و خیلیارو دیدم که ارواح یا ج.ن اذیتشون میکنه،خیلی هاشون ۱۴_۱۵ساله هستند که از روی کنجکاوی در اینترنت مطالب ماورایی سرچ کردند،شوخی ندارند،مواظب باشید،اگر دوست دارید تا چنتا رو براتون بگم

انرژی درمانی می کنم،و خیلیارو دیدم که ارواح یا ج.ن اذیتشون میکنه،خیلی هاشون ۱۴_۱۵ساله هستند که از رو ...

نه متوجه اینا هستم خودم

برای همینم کار خطرناکی نمیکنم

این خوابه هم چیزیه که اتفتق افتاده اصلا دست من نیست

وقتی که حس خوب ازش گرفتی ،یواش یواش بیشتر میشه

از بچگی همین بوده...

و خب پدرم هم تو این موردا کلاس رفتن توی جوونیشون برای همینم یه راهنما دارم

هرچند فعلا کلا درگیر درسم و وقت نمیکنم پی این چیزا رو بگیرم

فقط میخوام مدیتیشن انجام بدم اگر وقت کنم که اونم مشکل و ضرری نداره

روش که زیاد داره ولی گفتم که من کلا همینطوری بودم یعنی با تمرین به دستش نیاوردم😂

اون روز یک دختر ۱۰ساله بود از یک نفر احضار روح یاد گرفته بود،از اونایی که روی کاغذ می نویسند،برا شوخی انجام داده بود،الان مرتب اذیتش می کردند،یعنی هیچ کاری ندارند که کسی که خطا می کنه چند سالش هست یا دلیلش چیه