2777
2789
عنوان

ختم ۱۲۴ هزار صلوات کمکم کنید

1127 بازدید | 15 پست

سلام عزیرانم شب بخیر

شرایطش چیه چطور بخونم حاجت روا شم ، درسته میگن باید تسبیح بخونی؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

من دارم طبق تاپیک همون عزیزی که مفصل توضیح دادن انجام میدم

اول غسل کردم ، تسبیحم تربته 

سعیم میکنم تهمت و غیبت و .. نداشته باشم 

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نذر کن صد و ۲۴ هزار صلوات رو هدیه کنی به هر امام معصومی که خودت بهش ارادت داری یا به ۵ تن یا به ۱۴ معصوم یا به ۱۲۴ هزار پیغمبر دنیا و ... نیتش به خودت بستگی داره

هر روز باید بخونی نباید قطع شه .. حتی روزی ۱ دونه بفرست اما این نباشه که ۱ روز نخونی..

ب طور میانگین سعی کن روزی ۱۰۰۰ صلوات بفرستی.. 

اشکال نداره تا ۱ سالم طول بکشه خوندنش...

تو همین نی نی سایت سرچ کن خیلیا حاجت گرفتن

تاپیکم بزن همین امشب بقیه ام راهنماییت کنن

. من شنیدم با تسبیح بخونی بهتره تا صلوات شمار

ی دفترچه ام بزاز مخصوص این ختم مثلا ۲۱ مرداد ۸۰۰ صلوات خوندم ۲۲ مردهاد ۱۰۰۰ تا ۲۳ مرداد ۴۰ تا 

اینجوزی بعد اخر هرهفته جعمشون بزن 

التماس دعا

سلام عزیزم منم شنیدم با تسبیح بهتره مخصوصا تسبیح تربت

شب بخیر گلم ، ندارم تربت. چون بچم کوچیکه با صلوات شمار راحت تر میتونم وقتای شیردهی یا بغلمه صلوات هارو بفرستم

عزیزم نذر کن صد و ۲۴ هزار صلوات رو هدیه کنی به هر امام معصومی که خودت بهش ارادت داری یا به ۵ تن یا ب ...

شب بخیر ،ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی انشالله حاجت روا باشین

من چند سال پیش خوندم . چند تا تسبیح رو پاره کردم بند نسوز خریدم یه تسبیح ۵۰۰ تایی درست کردم اینقدرم ذکرش راحت که نگو.  وقتیم میری وکاری انجام بدی یه نخی چیزی ببند بهش که قاطی نشه ‌ البته من حاجت نگرفتم اما بحدی ازش لذت بردم که دوست دارم بازم انجامش بدم 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
من دارم طبق تاپیک همون عزیزی که مفصل توضیح دادن انجام میدم اول غسل کردم ، تسبیحم تربته  سعیم ...

بسلامتی عزیزم حاجت روا باشین هربار میخونی باید غسل  کنی

من چند سال پیش خوندم . چند تا تسبیح رو پاره کردم بند نسوز خریدم یه تسبیح ۵۰۰ تایی درست کردم اینقدرم ...

انشالله حاجت روا باشین عزیزم