بچه من ی سال نانزدم ولی همه دارن فتنه میکنن و ی حرفی میزنن تا این ازدواج نشه ی دعایی میخوام برای اینکه دشمنا نتونن چیزی بگن و سریع ازدواج کنیم تورو خدا میدونین بگین
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعا رو بیخیال عزیزم ، فوری عقد کنید سریع برید محضر عقد کنید جشن بمونه برای بعدا
بخاطر همین حرفا فعلا با خانواده ام قهر کرده همه چی بهم ریخته میترسم خیلی میخوامش
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
چرا میخواد عقد کنیم خانواده ام سر ی موضوع الکی باهاش قهر کردن ده بار اومده ولی خانواده اشتی نکردن باهاش خودش حالش از من بدتره