2777
2789
عنوان

مویرگ بنفش کبودی بدن😰

931 بازدید | 23 پست

سلام خانوما.من امروز متوجه شدم روی پاهام و و بازوهام و همینطور سینه هام پر از مویرگ های ریز بنفش شده.به سختی میشه دید ولی بدنم پر شده و همینطور خیلی کبود میشم بی دلیل.کسی اینجوری بوده دلیلش چیه؟؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رگهای عنکبوتیه احتمالا منم رو پام دارم

من ۲۲سالمه.لاغرم هستم.طبیعیه اینا انقدر زیاد؟؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
برو حتما دکتر قلب و عروق مشکل انعقاد خون نداری؟ یهویی شده؟

انعقاد رو نمیدونم ولی افتادگی دریچه میترال دارم.دکتر گفت یه مقدار نارسایی هم داره.

پس برو دکتر حتما سطح اکسبژن خونت رو چک کردی؟ یهو شد یا بود قبلا

نه چک نکردم.یهو تازه امروز دیدم😰

رگهای عنکبوتی رو تو نت سرچ کن ببین همونه یا نه

اره عزیزم از هموناس ولی همه جای بدنم هست

اینکه چرا یهو همه جا زده عجیبه معمولا رو پا بینی گونه سی.نه و شکم میزنه

برای من روی تمام پاهام،سینه هام و دستام زده

زمینه ژنتیکی داره اغلب مادر پدرت ندارن واریس یا رگهای عنکبونی؟

مادرم میگه واریسه اینا برای کم تحرکیه ولی من ورزش میکنم بعد اینکه روی بدنمم بی علت هی کبود میشه نفس تنگی هم میکیرم