2777
2789
عنوان

مویرگ بنفش کبودی بدن😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 23 پست
مادرم میگه واریسه اینا برای کم تحرکیه ولی من ورزش میکنم بعد اینکه روی بدنمم بی علت هی کبود میشه نفس ...

علت زمینه ای داری با توجه ب نفس تنگیت حتما برو دکتر قلب و عروق

طبیعی نیست

زیاد سرپا وامیستی؟ وزنه برداری میکنی یا بدنسازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت زمینه ای داری با توجه ب نفس تنگیت حتما برو دکتر قلب و عروق طبیعی نیست زیاد سرپا وامیستی؟ وزنه ...

بدنسازی میرم منم اتفاقا برامنم از همون موقع زیاد شده.شما مشکل قلبی عروقی نداری عزیزم؟؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
بدنسازی میرم منم اتفاقا برامنم از همون موقع زیاد شده.شما مشکل قلبی عروقی نداری عزیزم؟؟؟

نه منم ندارم پرانول میخورم

از همون بدنسازیه

سنگبن میزنی؟

دقیقا رو همون قسمتها که بیشتر کار میکتی شده 

درسته؟

من رفتمتی ار ایکس الان یه هفتست عوض کردم 

انقدر رگها زیاد شد گریم گرفته بود 

نه منم ندارم پرانول میخورم از همون بدنسازیه سنگبن میزنی؟ دقیقا رو همون قسمتها که بیشتر کار میکتی ...

برای منم پرانول و کلردیوزپوکساید نوشته نمیخورم🥲

اره همون حاهایی که تمرین میکنم پر شده…

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
برای منم پرانول و کلردیوزپوکساید نوشته نمیخورم🥲 اره همون حاهایی که تمرین میکنم پر شده…

پرانول رو بخور حتما دومی رو نخور برا اعصابه

مثل من شدی توام فکر نکنم دیگه بره همینجوری 🥺🥲🥲🥲

پرانول رو بخور حتما دومی رو نخور برا اعصابه مثل من شدی توام فکر نکنم دیگه بره همینجوری 🥺🥲🥲🥲

اره از بس استرس دارم تو خونه🥲🥲🥲😩

همش سردرد و دل درد میگیرم…

فکر میکردم خوبه برم بدنسازی😭

اره از بس استرس دارم تو خونه🥲🥲🥲😩 همش سردرد و دل درد میگیرم… فکر میکردم خوبه برم بدنسازی😭

منم مثل توام 🥺💔استرسم زیاده

منم ولی الان بآ تی ارایکس راضیم الان چند جلسه رفتم کلی تغییر  حس میکنم عضله هام گرفته انگار کلی اسکات هالتر زدم