2777
2789
عنوان

هرکی تونست جواب بده🥺🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان جدید نوشتم  اون یکی دیگه بود که تموم کردم 😁 واسه ی رمان جدیدم میخوام‌ اسم😌

موضوعش قرار چی باشه؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
موضوعش قرار چی باشه؟

باور کنید نمی‌دونم چطوری خلاصه کنم 

همین روزا شاید فردا خلاصه اش رو بزارم سایت 

دوست داشتی بخونی بگو بهت لینک سایت رو بدم 

فعلا درگیر انتخاب اسم هستم

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 

عشق سیاه و سفید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
ممنون از نظرت🥺🌷

فدات بشم من❤️🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کنید نمی‌دونم چطوری خلاصه کنم  همین روزا شاید فردا خلاصه اش رو بزارم سایت  دوست داش ...

اره بهم میدی گلم؟!🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بهم میدی گلم؟!🥺🥺

سایت مد وان هستش 

رمانی که میزارم الان شاه دل هستش 

رمان جدیدم رو هم شاید فردا شروع کنم 

اسم مورد نظر برای رمان رو انتخاب کردم اینجا بهت میگم 

ولی سایت مدوان هستش

سایت مد وان هستش  رمانی که میزارم الان شاه دل هستش  رمان جدیدم رو هم شاید فردا شروع کنم& ...

عع بالاخره انتخاب کردی بگو ببینم اسمش چیه

مرسی بابت معرفی سایت خیلی ذوق کردم یه رمانی و میخونم که نویسندش تاحدودی میتونم در ارتباط باشم😁❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عع بالاخره انتخاب کردی بگو ببینم اسمش چیه مرسی بابت معرفی سایت خیلی ذوق کردم یه رمانی و میخونم که ن ...

حتما میگم 

منم خوشحال میشم بخونی🥺🍀

بله بگو

سایت مد وان هستش 

این رمان رو فعلا جایی نزاشتم ولی رمان قبلی که درحال پارتگذاری هستش توی این سایت هستش 

سایت مد وان رمان شاه دل 

خوشحال میشم سری بزنی 

سایت مد وان هستش  ولی داستان با اونی که اینجا توضیح دادم یکمی فرق داره ها  ولی خوشحال می ...

حتما میرم میخونم 

حس میکنم اخرش رو شاد تموم کردی🥲😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین