2777
2789
عنوان

هرکی تونست جواب بده🥺🤣

705 بازدید | 83 پست

ی رمان عاشقانه هستش 

اسم پیشنهاد بدین همه 

سعی کنید اسم های جالب باشه 

لطفااااا بگید خب 🥺

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 

اع سلام

میگم اخرین باری که من دیدم اسم رمان رو انتخاب کرده بودی چیشد؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اع سلام میگم اخرین باری که من دیدم اسم رمان رو انتخاب کرده بودی چیشد؟

رمان جدید نوشتم 

اون یکی دیگه بود که تموم کردم 😁

واسه ی رمان جدیدم میخوام‌ اسم😌

خو چی به چیه😂 طرف استاده‌؛ اربابه؛ دختره‌ پرستار‌ بچهاشه؟! فامیلن‌ عاشق شدن‌؟ چجوری اسم انتخاب ک ...

نه کاملا غریبه هستن و سر موضوعی باهم برخورد میکنن 

داستان شروع میشه 

هیچ کدوم از اینا نیستش 

حالا ی اسم بگو😁🤣

رمان جدید نوشتم  اون یکی دیگه بود که تموم کردم 😁 واسه ی رمان جدیدم میخوام‌ اسم😌

افرررین دختررر بهت افتخار میکنم🤌🏻

اسم یا لینک سایت رو بده برم رمانت رو بخونم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نه کاملا غریبه هستن و سر موضوعی باهم برخورد میکنن  داستان شروع میشه  هیچ کدوم از اینا نی ...

خو بنظرم‌ ^مجنون‌ تر از من^ 

راستی من خیلی رمان خونم رمانتو‌ میزاری جایی‌ برای خوندن؟

افرررین دختررر بهت افتخار میکنم🤌🏻 اسم یا لینک سایت رو بده برم رمانت رو بخونم

سایت مد وان هستش 

ولی داستان با اونی که اینجا توضیح دادم یکمی فرق داره ها 

ولی خوشحال میشم بخونی 

سایت مد وان رمان شاه دل

خب یه ذره اطلاعات بده با توجه به رمان باید اسم گفت😂

اطلاعات واقعا نمی‌دونم چی بگم🤣🤣 

چطوری اصلا توضیح بدم🤣 

ی اسم عاشقانه واسه دختر خوب پسر بد بگو🤣🤣 

البته اینطوریا هم نیستا 

ولی این طوری در نظر بگیر