2777
2789
عنوان

درود بر رونالدو

404 بازدید | 30 پست

انسانیت خود به تنهایی یک دین است 

متاسفانه پیروان چندانی ندارد 

واقعا فهمیدم رونالدو یه انسان شریفه ک واقعا بدون توجه به دینش  قلب خیلیارو تسخیر کرده 

مثل دیدار با فاطمه حمامی 

ک واقعا قلبم از خوشحالی تپید وقتی فهمیدم فاطمه خانم ب ارزوش رسید 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی خوشحال شدم و از طرفی ناراحت مردم کشورمون شدم که فرصت دیدن بازیکن و سلبریتی های مورد علاقشونو ندارن و وقتی این فرصت به دست میاد نمیان ازدحام جمعیت رو کنترل کنن و باعث تمسخر میشیم 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

امروز هر چند تا گل بزنه تشویقش میکنم به خاطر این کار زیباش😂😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁