2777
2789
عنوان

راننده ها لطفا راهنمایی کنین

2130 بازدید | 21 پست
چن ساله گواهی نامه دارم ولی رانندگی نکردم اینروزها مجبورم تو جاهای شلوغ وقتی نگه میدارم برا حرکت دوباره دچار استرس میشم و خاموش میکنم و شدیدا احساس حماقت میکنم شاید به نظرتون مسخره بیاد میخوام بدونم دقیقا چیکار میکنین وقتی تو شلوغی نگه میدارین لطفا مو به مو بگین (دنده کلاج ترمز) شرمنده
🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
اول سرعتم کم میکنم با ترمز..بعد کلاج ترمز توقف کامل میکنم...بعد دنده رو خلاص میذارم پامو از رو کلاج برمیدارم...بعد اگه ترافیک زیاد باشه توقفم طولانی بشه ترمز دستی میکشم پامو از رو ترمز هم برمیدارم..برای شروع دوباره اول پامو میذارم کلاج دنده یک میذارم ..دستی میکشم نیم کلاج میگیرم همزمان گاز میدم راه میفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت شرمنده نمیشدم مامان حول میکرد من در ارامش بودم میگفتم همه ازین کارا کردن حالا یکمم برای من صبر کنن حول نشی زود راه میفتی
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اگه ترافیک باشه ولی روون که نیم کلاچ ترمز با کلاچ که ماشین نلرزه بعدش خلاص میکنم دنده رو و فقط ترمز میگیرم قبل از اینکه بخوام دوباره حرکت کنم پا رو ترمز و کلاچ دنده رو یک و بعد گاز و کلاچ تا راه بیافتم اگرم ترافیک تو سربالایی باشه واسه توقف کامل دستی رو میکشم وقتی خواستم حرکت کنم اول ماشین رو میذارم رو دنده بعد نیم کلاچ میکنم بعد دستی رو میخوابونم که عقب نره البته من 1ساله پشت فرمون نشستم .الان ماشینمون اتومات و شاسی بلنده هم خودم میترسم بشینم پشت فرمون هم همسرم میترسه ماشین بده بهم
بزار بزنن بزار فحش بدن من از سال 80 رانندم رانندگیمم خوبه هنوز میرم بیرون یکی سرشو میکنه بیرون میگه برو پشت ماشین لباسشویی بشین زنو چه به رانندگی
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
منم تازه گواهینامه گرفتم ...رانندگیم افتضاح بود....اصلا هیچوقت فک نمیکردم روزی رانندگی یاد بگیرم بس که بد میروندم ... عزیزم خوب خاموش بشه دوباره روشنش کن ...این مال استرسته ...اگه به خودت بگی که خاموش بشه مشکلی نداری ...اتفاقی نمیوفته ...و دیگه از استرس ماشین رو زیر پات خاموش نمیکنی ...