2777
2789
عنوان

و باز هم سر دو راهی جدایی یا موندن...

606 بازدید | 49 پست

سلام دوستان

من یبار جدا شدم و الان دو سالی هست عقد کردم مجدد

ازدواجمون سنتی نبود... خیلی عاشقش شدم و هستم

ولی مشکلات زیادی وجود داره

من خواهر ندارم

خواهرانه ازتون راهنمایی میخوام

ببینید شوهر من ویژگیای خوب زیاد داره

شان اجتماعی و شغل برام خیلی مهم بود که شغل خیلی خوب و شان اجتماعی بالایی داره (شغلشو نپرسید لطفا)

حواسش بهم هست همه جوره حمایتم میکنه بددل نیست راحت حتی مسافرت با دوستام میرم

همه جوره پشتمه 

من عاشق مرد قدرتمند بودم و واقعا قدرتمنده همه جوره

با هم خیلی مچیم از نظر فکری و اعتقادی نزدیکیم برخلاف ازدواج قبلیم که صد و هشتاد درجه تفاوت فکری فرهنگی داشتیم با همسر الانم خیلی چیزای مشترک داریم

رابطه مونم خوبه من تو زندگی قبلیم از رابطه متنفر بودم اما الان من بیشتر میخوام

اما مشکلماتمون واقعا حس میکنم مهمه

۱_ مهم ترینش اینکه حس میکنم تنوع طلبه مثلا یکی دو بار به شوخی حرف از فانتزیای ذهنیش زده که پایه نیستی فلان کارو کنیم ( بگم چی تعلیق میشم چون قبلا شدم)

۲_ حس میکنم از بعضی اطرافیای من که خوشگلن خوشش میاد گاهی اما بروز نمیده

۳_ هزار و صد بار فیلمای خانمای آنچنانی تو گوشیش دیدم و بهش گفتم خوشم نمیاد اینا رو نگاه میکنی اما بازم ادامه میده

۴_ میریم بیرون حس میکنم نگاه میکنه البته مردا و زنا رو کلا به شکل فضولی نگاه میکنه اما مثلا زنها رو می بینه اگه خیلی یجوری باشن میگه خدایی این هیچی تنش نیست و از این حرفا که از اونجایی که زرنگه نفهمیدم تا الان هیزه یا نه

۵_بشدت ادم زرنگیه نمیفهمم زیر آبی میره یا نه اما مثلا میاد تعریف میکنه امروز فلانجا دختره داشت نخ میداد و دوستم گفت برو شمارشو بگیر گفتم نه خودش باید بیاد جلو و هر هر میخنده😐

من دوسش دارم و واقعا نمیدونم چکار کنم

میگم اینکه الان اینه ده سال بعد حتما خیانت میکنه ......

نمیدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روش خیلی حساسی 

توام یکی دوبار ازشوهرای مردم پیشش تعریف کن بگو وای که چقد سر به زیره وای که چقد فهم کلامش بالاس وهزار چیزه دیگه که بدونه ازاینجور خصلت مردا خوشت میاد خیلی کمکت میکنه بی شک .

روش خیلی حساسی  توام یکی دوبار ازشوهرای مردم پیشش تعریف کن بگو وای که چقد سر به زیره وای که چق ...

اینکارو کردم جوری لج گرفته با شوهرای اون بنده خداها هر وقت می بینتشون بعدش کلی ازشون بد میگه مثل بچه ی دو ساله

نه اصلاذجدا  نشو بیخودی به خودت ترس راه نده این همه ویژگی خوب و واقعی کفتی اما دلایل منفیت همش از روی ترس و شک بود

بعد متأسفانه خیانت بین مردا زیاد شده شما نمیتونی مطمئن باشی که شوهر سومت همه خوبیارو یک جا داشته باشه

این بنده خدام فقط داره جلوت قپی میاد البته که ذات مردا چشم چرون و تنوع طلبه بعضیا کنترلش میکنن بعضیا نه