2777
2789

باید برگردم خوابگاه نمی‌دونم پنجشنبه با خانواده برم ک نصف شب میرسم ولی خب برای خانواده این مسافت سخته

یا با اتوبوس شنبه شب برم وسایلم زیاده ی چمدون با ی کاور پتوعه توش کلی چیز میز هست با ی کوله دارم 

اتوبوس می‌بره انقد وسیله رو؟ چمدون رو میدونم اوکیه بیشتر از اون رو نمی‌دونم 

از دوشنبه قراره بریم کلاس

پتو از خونه باید برد خوابگاه؟؟

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پتو از خونه باید برد خوابگاه؟؟

اره پتو و بالش باید ببری 

دشک اونجا هست ولی قدیمی هاش نازکه 

پارسال ی سری جدید آوردن ک قطرش زیاد بود ولی نمی‌دونم کدوم اتاقا رفت ماکه ندیدیمش 

معمولا رو اون نازکا باید ی دشک دیگه بزاری اذیت نشی ولی من چون بردن آوردن سخته دیگه رو همون فقط روتختی میزارم 

اکثر خوابگاه ها همون دشک نازک هم ندارن

خودا سختت نیس بخای بری با اتوبوس این همه وسیله کدوم شهری

اول گیلانم باید برم آخر مازندران ۵۰۰ کیلومتر راهه😂🥲

سخت ک هست ولی خب برای خانواده هم سخته این مسیرو برن بیان 

اره عزیزم پتو و تشک و بالش باید ببری ، تخت ها معمولا هیچی ندارن 

وای من فکر میکردم فقط لباس باید برد 🤕

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
اره پتو و بالش باید ببری  دشک اونجا هست ولی قدیمی هاش نازکه  پارسال ی سری جدید آوردن ک ق ...

مرسی گلم 

خوب شد فهمیدم وگرنه قرار بود با لباس و کوله برم فقط 🤕😂😂😂