2777
2789
عنوان

به نظرتون چند تا بچه بهتره؟خودتون چند تا دارید ؟👧🏻👦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 207 پست
۴ تا دارم دوتا دختر ۲ تا پسر

فاصلشون چقدره؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطم عالی بود همه چی داشتم هیچی برام کم نزاشتن اصل موضوع ک فرق نداره

چرا همه چیزو تو پول و شرایط میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی که همه چیزش تکمیل بوده از نظر خودش و بازم ناراضیه مشکلش جای دیگه است

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
دوتا دارم اما پشیمونم زودتر به فکر نبودم چون واقعا بچه کم ب درد نمیخوره آینده تنهان،نظر منه 

چندسالته الان؟

منم دوتا دارم تو اقدامم برا سومی 

ولی من کلا تو اطرافیانم همشون  سه تا چهارتا دارن جاری هام که هر کدوم ۵ تا دارن

ولی خودم میگم سه تا نهایت چهارتا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

یه چیزی که بین نظرات کاربرا مشهوده

اینه که تعداد فرزند رو مستقیما به فرهنگ ربط میدن 

یه فرزند داشتن به معنی بافرهنگ بودن نیست

سه تا فرزند داشتن هم به معنی بی فرهنگی نیست

این دوتا موضوع هیچ ربطی به هم ندارن

البته فقط تو ایران فرزند زیاد داشتن نشونه بی فرهنگیه

تو بعضی از کشور‌های پیشرفته فرزند بیشتر داشتن نشون دهنده ثروتمند بودن خانواده اس 

پس صرفاً بخاطر جبر جغرافیایی به همدیگه توهین نکنید! 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
دوستم متخصص ایمپلنته 4 تا داره اخری رو دوره تخصص اورد

من آمار کلی رو دارم مبگم که اکثر اونایی که ندارن بچه هم بیشتر دارن حالا کاری به شما و دوستت ندارم یه آمار کلی دارم میگم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اولی ۱۲ دومی ۸ سومی ۵ .چهارمی ۱۴ روزشه

خداحفظشون کنه... 

سختت نیست؟ بخوای مثلا باشگاهی کلاسی ثبت نام کنی میتونه بزرگه برات نگهشون داره؟ 

کمکت کسی هست؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
یه چیزی که بین نظرات کاربرا مشهوده اینه که تعداد فرزند رو مستقیما به فرهنگ ربط میدن  یه فرزند ...

کسی که تو این اوضاع جامعه و با درآمد زیر بیست تومن سه چهارتا بچه میاره دقیقا به چی ربط داره؟🤔

منم وضعم خوبه بیشتر از یکی نمیخوام شما هم به خودت نگاه نکن اوردن بجه زیاد به فرهنگ این چیزا هم هست ش ...

ولش کن این روانپریشه.تو همه ی تاپیکا میاد فقط میگه من خیلی پولدارم حالا موضوع تاپیک هر چی میخواد باشه.خیلی بیچاره اس

جالبه سری قبل میگفت دو تا بچه دارم

چندسالته الان؟ منم دوتا دارم تو اقدامم برا سومی  ولی من کلا تو اطرافیانم همشون  سه تا چه ...

۳۷سالمه خیلی دیر ب فکر افتادم و خیلی پشیمونم بچه زیاد خیلی خوبه الان خودمون پنج تا خواهر برادریم وقتی دور هم جمع میشیم خیلی خوبه ،دوتا خواهر دارم ک غمخوارمن،همیشه باهم مشورت میکنیم هوای همو داریم ،داداشا هم خوبن اما خواهر 😢

من دوتا دختر دوتا پسر دوست دارم یعنی بخوام شروع کنم بچه آوردن چهارتا میارم🤣🤣🤣قشنگ مهد کودک باز می ...

پا جای پای من میذاری  

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج