2777
2789
عنوان

به نظرتون چند تا بچه بهتره؟خودتون چند تا دارید ؟👧🏻👦🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 207 پست
من که دربدر دکترا و مطبام برای بچه دار شدن اگه خدا یوقتی بهم رو کنه دوس دارم چهارتا داشته باشم دوتا ...

ان شاا...به حق فاطمه زهرا سلام الله علیه خداوند هرچه زودتر دامنت روسبز کنه آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بشه ی دختر هم داشته باشیم منم مثل شمام 🌹

دختر خیلی خوبه😍😍😍😍

ان شاءالله عزیزدلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من دو تا دختر دارم

خیلی دوست دارم حداقل یکی دیگه

فقط به خاطر اوضاع اقتصادی بیخیال میشم 

مدرسه دخترم ورشکستمون کرده از بس همه چی گرون

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
معمولا کسایی که یا پولشو ندارن یا اعصابشو یا بچه نمیخوان یا نهایت یکی میارن برا حرف مردم

اتفاقا برعکس من هرکی دیدم بجه زیاد داشته ندارتر و بدبخت بوده پولداره نهایت یکی داشته باشه یا دوتا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
گناه دارن پسرات توروخدا اینجوری نگو

به اونا که نمیگم عزیزم و خیلی خوب تربیتشون میکنم حرف دلمو زدم گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

واقعا در حق بچتون جفا نکنید 

تک فرزندی بدترین چیز ممکنه تو کودکیش که تنهاست

در بزرگی هم بچه هاش نه عمویی نه عمه ای نه خاله ای نه دایی 

یا کلا میارین یا دو تا 

چه بسا که صحیحش ۴ تا فرزنده دو تا دختر دو تا پسر

که همه یه خواهر برادر داشته باشن

بارداری سخته واقعا؟ من همیشه برام سواله اگه واقعا سخته چه جوری بعضیا بعد اولی چند تا دیگه هم میارن&n ...

برای من سخت بود، دیگه دوس ندارم تجربه اش کنم. از نظر من بچه داری هم خیلی سخته. نمیدونم شایدم من زیادی سخت گیرم