2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی؟حالت خوشه؟؟واقعا فاز امثال تورو درک نمیکنم چطور دانش آموزی که سه سال یه کلمه عمومی نخونده م ...

عزیزم به نظرم واقعا یکم ادبیات بخون.

و نیازی هم نیست حال کسی رو درک کنی. 

چه تاثیر قطعی باشه چه نباشه در هر صورت کلی تلاش میکنم. ولی الان کمی استرسم کمتر شده و حالم بهتره، به نظرم ایرادی نداره😅. 

هر جور راحتی. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
نه ماه چیع؟کمتر از۷ماه دیگه زمان هست اصلا چه ربطی داشت الان؟چطوری باید بشینیم این همه عمومی بخونیم و ...

کنکور تک مرحله ای میشه و تیر برگزار میشه 

خوندن عمومی شدیدا راحت تر از نهاییع

تکلیف اون بیچاره هایی که معدلشون بالا بود امسال میخواستن بمونن پشت کنکور چی میشه؟وقتی کنکور داشت به یک ثباتی میرسید اینکه دوباره همه چی برگرده به روال قبل ظالمانه ترین کار ممکنه.....

وای دقیقا خیلی سخته من واقعا نمیدونم کدومش درسته کدومش غلط از یه طرف داییم پشت کنکوریه معدلش خوب نیس ...

بابا من هیچییییی از عربی حالیم نمیشه هیچیییی از ادبیات هم هیچی نمی‌فهمم حالا من چه خاکی تو سرم بریزم حالا چطوری دینی بشینم بخونم

خوبی عزیزم؟ هم میگی پشت کنکوری هستی و عمومی هیچی نخوندی هم میگی از برگشت عمومی خوشحالی؟ دقیقا چجوری ...

مدرک زبان انگلیسی و عربی رو دارم تو کنکور زبان هم رتبه زیر ۳۵۴ رو آوردم و فقط میمونه دینی و ادبیات ک فک نمیکنم به افتضاحی  نهایی باشه

خوندن عمومی راحت تره از نهاییه

بابا من هیچییییی از عربی حالیم نمیشه هیچیییی از ادبیات هم هیچی نمی‌فهمم حالا من چه خاکی تو سرم بریزم ...

دقیقا چه غلطی بکنیم حالا   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

چرا حذفش نمیکنن وقتی این همه بی عدالتی موج میزنه  این همه دزدی این همه سهمیه و منی ک جون میک ...

امری و دستوری دیگه ای نداری 😂😂😂

میخای فردا مجلس رو با تو آغاز کنن😅😅

اره حجمشون زیاده واقعا😐

آره زیاده، 

کسی انکارش نمیکنه. 

ولی تاثیر قطعی معدل هم واقعا بی عدالتی بود. 

دانش آموزی که سال های قبل ۲۰گرفته یعنی اون درس رو خوب خونده بوده.ولی ارزش نمرش از ارزش ۲۰سال ۱۴۰۲کمتره،صرفا چون امتحان نهایی سخت تر میشه هر سال.همشون تلاش کردن توی سال خودشون و همه ی نمره های مشابه باید تراز یکسان میداشتن، ولی نداشتن. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.