2777
2789
عنوان

پاکسازی پوست رشت

552 بازدید | 7 پست

سلام خانما

مدل پاکسازی پوست میخوام. با مواد آلمانی انجام میشه و فقط هزینه ی مواد گرفته میشه

مدل پوست خیلی چرب و مدل دارای چروک لازم دارم🌱

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟

حيف مازندرانم وگرنه به شدت ب پاكسازي نيازِ داره پوستم🥴

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم شما اسکین کر هستید میشه منو راهنمایی کنید  میخوام بدونم چطور لاینی هست پر درامد  ...

سلام عزیزم. لاین پر هزینه ای هست. ام موادش گرونه هم دستگاه ها. مردم هم که اصلا به سلامت پوستشون اهمیت نمیدن. توی تهران و کرج خوبه. ولی من رشت هستم جالب نیست

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
سلام عزیزم. لاین پر هزینه ای هست. ام موادش گرونه هم دستگاه ها. مردم هم که اصلا به سلامت پوستشون اهمی ...

ممنون از راهنمایتت

من ده تا پونزده میلیون دارم هزینه کنم  دنبال یه کار که بازار کار خوب داشته میگردم خسته. شدم از بی پولی اینم میخوام قرض کنم