2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  بله بین استار  من براخواهرم گرفتم واقعیتش چون خواهرم بچه کوچیک داره اذیتش میکنن زی ...

یعنی مثلا هیچ تاثیر نداشت؟

بنظرت براموهاش اثر داشت؟

من برا ریزش میخوام هدف اصلیم اینه

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
یعنی مثلا هیچ تاثیر نداشت؟ بنظرت براموهاش اثر داشت؟ من برا ریزش میخوام هدف اصلیم اینه

ببین تاثیرازنظرمن داره اما بستگی به اون ادم هم داره 

واینکه واسه مو فکرنکنم ربط داشته باشه چون برای چاقی صورته

سلام زهرا جون  میگم شما که خزید کردی فقط گفتن بعد از ناهار با شیر یا ماست بخوری یا نکات دیگه ا ...

سلام گلم منم خریدم بعد ماه رمضان شروعمی کنم بخورم گفتن نیم ساعت بعد صبحانه و شام بایه لیوان نوشیدتی بخورم دبار درهفته با ماست مخلوط کنم بزنم به صورتم بعد بیست دقیقه بشورم

پودر جوانه گندم از سایت نخرید اصل نیست فقط بسته بندی مثل شرکت بیز هست معلوم نیس چی دست مردم میدن. مال شرکت بیز فقط توسط نماینده ها پخش میشه سعی کنید از نماینده هاشون بخرید که کد صنفی دارن من خودم تازه گرفتم دارم مصرف میکنم انشالله نتیجه بگیرم😍