2777
2789
خب بسلامتی عزیزم  ایشالا که به زودی نتیجه بگیریم اگه تغییری حس کردی اینجا بوگو🤩😁

مرسی گلم🥰

انشالله اما من واسه خودم نگرفتم برای خواهرم بود 

چشم اگه حس کردم حتما میگم😍

مرسی گلم🥰 انشالله اما من واسه خودم نگرفتم برای خواهرم بود  چشم اگه حس کردم حتما میگم😍

سلام زهرا جون 

میگم شما که خزید کردی فقط گفتن بعد از ناهار با شیر یا ماست بخوری یا نکات دیگه ای هم گفتن برای اثربخش تر بودنش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام زهرا جون  میگم شما که خزید کردی فقط گفتن بعد از ناهار با شیر یا ماست بخوری یا نکات دیگه ا ...

سلام گلکم 

من واقعیتش یادم نمیادکه دقیق چی گفت اما فکرکنم گفتن بامعده پرمصرف کنیم 

واینکه باسالاد ابمیوه هم میتونی مصرف کنی 

خواهش میکنم😍

سلام خوبی گلم؟

خواهرت استفاده جوانه گندم رو؟

من الان روز ۱۵ هستش که استفاده میکنم

صورتم کمی تپل شده و جون گرفته

البته فعلا کم ها...

بیشتر انگار سرحال تر و شاداب تر شده 

سلام خوبی گلم؟ خواهرت استفاده جوانه گندم رو؟ من الان روز ۱۵ هستش که استفاده میکنم صورتم کمی تپل ش ...

سلام ممنونم شماخوب هستین 

بله منم خواهرم استفاده میکنه 

خواهرم چندروز پیش گفت حس میکنم صورتم تپل شده 

امیدوارم هم برای شماهم خواهرم جواب بده🤭😂😍

سلام خوبی گلم؟ خواهرت استفاده جوانه گندم رو؟ من الان روز ۱۵ هستش که استفاده میکنم صورتم کمی تپل ش ...

عزیزم پودر جوانه گندم رو از کجاخریدی.  یه پیجی هست دو بسته رو همراه باکرم520میگه.  بدون کرم410