2777
2789
عنوان

چرا اینقد تو نی نی سایت دچار خود برتر بینی هستن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 42 پست

همه جا هم ازین آدما هست که ازین کارا میکنن ماها فقط لب و دهنیم از. بقیه ایراد میگیریم ولی خودمون از همه بدتریم اینجا میان از لباس و قیافه اون دختر که با باباش که رییس باشگاهه رفته بود پیش رونالدو ایراد میگیرن مسخره میکنن ولی دم از فرهنگ و دموکراسی میزنن 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاپ بزرگ بااون معروفيتش اون هنرپيشه معروفه اسمش نميدونم چي چي استلا... نميدونم و با زن و بچه ش دعوت كرده و كلي باهاش ذوق كرده اونوقت اينا ميگن رونالدو كيه

حالًا با قسمت زيادي از حدبودنش كاري ندارم

اما اينم بايد درنظر بگيريم چون بازي بدون تماشاچي بود مردم راه ديگه اي نداشتن براي ديدن رونالدو 

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
همین دیگه  گلزار ازدواج میکنه میان بش توهین میکنن هرچی از دهنشون درمیاد میگن  رونالدو می ...

میدونی چیه هیچوقت ازدواج گلزار رو یادم نمیره. گلزار ۱۳ ۱۴ میلیون فالورر داره تو نظرات پیجش همه به به چه چه میکنن. بعد تو نی نی سایت همه ادعا میکردن که چقدر از گلزار بدشون میاد گلزار فلانه. هی میگفتن این طلاق میگیره و‌فلان. جدی جز حسادت چیز دیگه ای به ذهنم نمی‌رسه. کسی که منفور باشه اینقدر طرفدار نداره. نه گلزار شدن نه رونالدو ادعا هم میکنن🥴🥴

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
همه جا هم ازین آدما هست که ازین کارا میکنن ماها فقط لب و دهنیم از. بقیه ایراد میگیریم ولی خودمون از ...

همش تناقض دارن مردم و از همه چی ایراد میگیرن

دختر مدیر عامل عکس نگیره پس کی عکس بگیره

مشکلتون فق در هتله؟  هرچی میگیم میگین در هتل 🤣 ب بابات بگو برو در هتلو درست کنه انق حرص نخور ...

مشکل ما یه عده بی فرهنگن که آبروی نداشتمون رو بدتر پرچم میکنن همین

آها لابد شکستن در هتل طرفای شما خیلی عادیه من نمیدونستم اینو

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

همه جا هم ازین آدما هست که ازین کارا میکنن ماها فقط لب و دهنیم از. بقیه ایراد میگیریم ولی خودمون از ...

همینو بگو 

طرف میگ چرا در هتل شکستن 

چرا اینجوری تو خیابون میدوعن 

چقد ایرانیا بی فرهنگن 

بعد میری تاپیکاشو نگا میکنی دنبال سوزوندن جاریه و ضایع کردن معلم سر کلاس تاپیک زدع و....

نکشیمون بافرهنگ 

نکشیمون باکلاس با شخصیت

دو نکته رو باید تکفیک کرد

مردم در همه‌ی دنیا وقتی سلبریتی‌های بزرگ مثل رونالدو رو می‌بینن رفتارهای مشابه و هیجانی نشون میدن، پس این استقبال پرشور مختص ما نیست.

اما نکته دوم اینه که این زار زدن و آویزون شدن از سلبریتیا در هر کشوری که باشه مذمومه. سلبریتی پرستی ریشه در کمبود عزت نفس و خود کم بینی داره. دیگه فرقی نمیکنه اون سلبریتی گلزار باشه یا رونالدو یا ماکان بند یا جاستین بیبر!

این که دیگران چه میکنن مهم نیست؛ مهم اینه که این کارا در شأن ایرانیِ ریشه‌دار با هزاران سال تمدن نیست. حیفه..

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
میدونی چیه هیچوقت ازدواج گلزار رو یادم نمیره. گلزار ۱۳ ۱۴ میلیون فالورر داره تو نظرات پیجش همه به به ...

و از همه مهمتر این همه فالورر گلزار کیه پس؟؟

عمه منن؟

اینجان فقط حس خودشاخ پنداری دارن 

همینا اگ رونالدو از نزدیک دیدع بودن غش میکردن 

تو ترکیه هم ک رونالدو چند سال پیش رفت ازدحام جمعیت خیلی بود البته در این ک یه عده کمی وحشی بازی درم ...

آره دقیقا

ازدحام عیب نداره حتی وظیفه مسئوله که شرایط درست و فراهم کنه مردم بتونن رونالدو رو ببینن

ولی اینکه در بشکنی

نمیدونم بری تو اتاق هتل درو قفل کنی بیرون نیای

دیگه وحشی بازیه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

همینو بگو  طرف میگ چرا در هتل شکستن  چرا اینجوری تو خیابون میدوعن  چقد ایرانیا بی ...

همه معلم ادب و فرهنگن ولی برای بقیه اصلا ایرادای خودشونو نمیبینن و برای رفعش تلاش نمیکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

افرین دقیقا اینا انقد چسی میان انگار چیشده از دنیا کلا بیخبرن  کل دنیا رونالدو بره همین میشه& ...

حالا خوبه پنالتیشو هم علی بیرو گرفته ها😁😁✌️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃