2777
2789
عنوان

چرا اینقد تو نی نی سایت دچار خود برتر بینی هستن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 42 پست

به هیچکدوم از اینا کاری ندارم کارشون درست بوده منطقی بوده یا چی برای رونالدو

اصلا برفرضم کارشون خیلی زشت بوده

ولی مردم خودمون گل به خودی زنن کلی توییت و میم ساختن و هموطنای خودشونو مسخره کردن شماکه خودت ایران و میبری زیرسوال که بدتری اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو نکته رو باید تکفیک کرد مردم در همه‌ی دنیا وقتی سلبریتی‌های بزرگ مثل رونالدو رو می‌بینن رفتارهای ...

والا بب فرهنگی خاصی نبوده

ب جز رفتار ده پانزده نفر ک از تپه بالا رفتن،شلوغش نکنید هواهسا

باقی مسائل اوکی بوده

اگ عادی هم باشه ما میریم درست میکنیم ب طور عملی  ن مث شما فقط لب و دهن

آها یعنی الان من برم در هتل رو که شکستن درست کنم؟

چه حرفایی میزنید یکم فکر کنید تو رو خدا 😂😂😂

امیدوارم بدونی شور و اشتیاق با جوگیری و وحشی بازی خیلی فرق داره

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

به هیچکدوم از اینا کاری ندارم کارشون درست بوده منطقی بوده یا چی برای رونالدو اصلا برفرضم کارشون خیل ...

والا به خدا کشورهای خارجی واکنش خاصی به این قضیه نشون ندادن. تازه فن پیج های رونالدو که خارجی هستن کلی از ایران تعریف کرده بودن که استقبال شده بود. اون وقت خود ایرانی ها رفتن توییتر فیک ساختن که یکی از شخصیت های عربی به ما گفته حیوون🥴🥴 نمیدونم چرا اینقدر منتظر این هستن ضایع بشیم تحقیر بشیم.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
آها یعنی الان من برم در هتل رو که شکستن درست کنم؟ چه حرفایی میزنید یکم فکر کنید تو رو خدا 😂😂😂 ...

دیگه وقتی ازدحام و شور و شوق زیاد باشه تو اون شلوغی یه چهار نفرم وحشی بازی درمیارن

در کل فک نکنم از دید مردم کشورهای دیگه ما بی فرهنگ ب نظر اومده باشیم بیشتر استقبال بارتاب کرد

والا به خدا کشورهای خارجی واکنش خاصی به این قضیه نشون ندادن. تازه فن پیج های رونالدو که خارجی هستن ک ...

بعدشم میان خودشونو با مردم ژاپن که اتحادشون سر زبوناس مقایسه میکنن

والا به خدا کشورهای خارجی واکنش خاصی به این قضیه نشون ندادن. تازه فن پیج های رونالدو که خارجی هستن ک ...

همینا انقد قیافه میگیزن و منم منم میکنن 

مثلا با فرهنگن مثلا اگه رونالدو از نزدیک ببینن خیلی ریلکس یه لبخند میزنن و ستاره فوتبالو تماشا میکنن 

همشون لب و دهنن 

منتظر یه جرقه ان که از ایران بد بگن انقدر خودشونو ایران و قبول ندارن که منتظرن یچیزی بشه شروع کنن اون قضیرو با انگشت نشون دادن و مسخره کردن که چقدر مردممون بی فرهنگن

اخهه یخورده فکر کن با خودتتت توام تو این کشوری چرا اخه انقدر گل بخودی 

دیگه وقتی ازدحام و شور و شوق زیاد باشه تو اون شلوغی یه چهار نفرم وحشی بازی درمیارن در کل فک نکنم از ...

اون که صد در صد

امیدوارم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

چشم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*