2777
2789
عنوان

با داداشم دعوام شد

301 بازدید | 18 پست

زنگ زد خودش چندساله مهاجرت کرده بعد الان گیر داده توئم باید مهاجرت کنی پیش من آیندت اینجا تباه میشه فلان همش از امکانات اونجا میگه منم دادد زدم حق نداری برای من تعیین تکلیف کنی گقت یکم شعور داشته باش گوشیو قطع کرد😐زنگ بزنم عذرخواهی کنم یا چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من متنفرم از کلمه باید همش تکرار می‌کرد عصبانی شدم

میفهمم همه ی آدما یه سری حساسیت های دارن.

ولی رفتار شما یکم برخورنده بوده.کاش وقتی آروم تر شدی زنگ بزنی و توضیح بدی علت رفتارتو.و بعد محترمانه توضیح بدی که چرا نمی‌خوای بری و بگی که بهت اعتماد کنن و بذارن خودت تصمیم بگیری.بگو می‌دونم صلاح منو میخوای و چقدر برای من تلاش می کنی و به فکرمی اما بزار این دفعه خودم تصمیم بگیرم بهم اعتماد کن همون‌طور که من بهت اعتماد دارم

به نظرم که صلاحت رو میخواد و این چیزیه که واضحه.  مثل این میمونه شما بگی بین بهشت و جهنم من جه ...

درسته که اونجا خوبه اما من اینجا بیشتر بهم خوش میگذره بعد فکر میکنه بچم گولم بزنه میگه قیافت مثل خارجیاس واسه همینجا خوبی😂😂😂

میفهمم همه ی آدما یه سری حساسیت های دارن. ولی رفتار شما یکم برخورنده بوده.کاش وقتی آروم تر شدی زنگ ...

من پدر و مادرم کاری بهم ندارن پارسال مستقل شدم اما این گیر داده بیا خارج آره درسته از دلش در میارم