2777
2789
عنوان

درد و دل

65 بازدید | 6 پست

اه حالم از سادگی خودم بهم میخوره 

شاید چون سنم کمه اینطوریم من ۱۵ سالمه 

بعد رفتم امروز مانتو شلوار دو تا خواهرام رو بگیرم چون هم مامانم هم بابام سرکارن 

بعد رفتم مدرسه شون زنه بهم گفت سایز ۲۲ تموم شده سایز ۲۴ به جاش بهت میدم 

منم ریزه میزه میزنم فکر کرد شاید ۱۲ ۱۳ سالمه 

منم داد بیداد کردم ۱ تومن پول مانتو گرفتین حالا این سایز گفت نداریم و فلان آدرس خیاطی رو بهتون میدم رایگان درست میکنم منم گفتم حالا دو سایزه دیگه ولش کن رایگان درست میکنه 

بعد دیدم به زنه اشاره کرد اون پلاستیکو بده منه خر نفهمیدمم منظورشو بازم شک کردما ولی من احمق فقط نگاه کردم دیدم همه چیو داره بعد اومدم خونه دیدم دکمه نداره مانتوش انقدر اعصابم خورد شد به زنه زنگ زدم میگه همینه که هست میخواستی چشاتو باز کنی انقدر به خودم فوش دادم که 

مامانم بهش زنگ زدم گفت خاک تو سر بی عرضه ات کنن و اینا یعنی داره حالم از خودم بهم میخوره

میشه برای آرامشم یه صلوات مهمون کنی❤🌹
تازه کاش دکمه نداشت... جا دکمه ای هم نداره

میشه به تایپک آخرم سر بزنید ببخشد اسی جان اما هیچ کس نیومد با اجازتون

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه عزیزم باید یاد بگیری ب خودت ارزش قایل شی دومن شما هنوز سنتون کمه اینا برات تجربه ای متاسف ...

از این بدم اومد که چون دید سنم کمه اینکارو کرد

میشه برای آرامشم یه صلوات مهمون کنی❤🌹