2777
2789

نه😃

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه صب مدرسه بودم مدیر گفت وزیر جلسه گذاشته از شنبه باید بیان

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
بچه ها من پسرم و. پی دبستانی ثبت نام کردم ولی همه میگن اشتباه کردی ارزش نداره نمیدونم چیکار کنم

یعنی چی ؟منظورت پیش۱؟؟آره بی‌فایده اس

پیش۲ اجباریه باید بره

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
بچه ها من پسرم و. پی دبستانی ثبت نام کردم ولی همه میگن اشتباه کردی ارزش نداره نمیدونم چیکار کنم

نه چه اشتباهی اشتباه اونا میکنن که نمیفرستن میدونی کلی چیز یاد میگیره تو جمع قرار میگیره از شما جدا میشه

اشتباه میگن بچه عادت میکنه

اول که رفت براش عادی سرجاش راحت میشینه خوب حرف گوش میکنه

با دوستاش بازی میکنه چند تا چیز یاد میگیره

به نظر من خیلی هم مفید بود ، . اگر اون زمان کرونا نبود پیش ۱هم میفرستادمش. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ